aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο κόσμος περιμένει, ο πρόεδρος τα ζυγίζει

Ομόνοια: Ο κόσμος περιμένει, ο πρόεδρος τα ζυγίζει

Αποφάσεις αναμένουν οι οπαδοί της Ομόνοιας, αλλά αποφάσεις δεν βλέπουν. Τουλάχιστον μέχρι χθες δεν προέκυψε κάποια ενημέρωση για πιθανές διορθωτικές κινήσεις, παρόλο που η προσπάθεια δεν μπορεί να μην είναι προς σ’ αυτή την κατεύθυνση.

Επίσης, ο κόσμος της ομάδας ανέμενε επίσημη τοποθέτηση για τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί μετά την ντροπιαστική ήττα από τον ΑΠΟΕΛ ή απολογία, αλλά ούτε κι αυτό έγινε. Στην Ομόνοια διαφαίνεται πως θέλουν να χειριστούν εσωτερικά την αναταραχή, σε μια προσπάθεια να επαναφέρουν την ηρεμία. Αυτό θα γίνει μόνο με αλλαγή του αγωνιστικού προσώπου της Ομόνοιας και κυρίως επιτυχίες. Σε αντίθετη περίπτωση το κλίμα θα γίνει ακόμη πιο βαρύ, με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Ο Παπασταύρου, σύμφωνα με πληροφορίες, συζήτησε με στενούς του συνεργάτες την όλη κατάσταση και απαίτησε όπως εξευρεθούν λύσεις για να μπορέσει η Ομόνοια να βρεθεί άμεσα στον ίσιο δρόμο, να σώσει ό,τι σώζεται. Το θέμα πρόσληψης τεχνικού διευθυντή επανήλθε στο προσκήνιο, όμως πέρα της πρόθεσης, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Επίσης, δεν τέθηκε θέμα προπονητή.

Όσο δεν αναλαμβάνουν κάποιοι την ευθύνη που τους αναλογεί για τον κακό σχεδιασμό του καλοκαιριού και να παραιτηθούν, αλλά και η διοίκηση το δικό της μερίδιο και να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις, δείχνοντας η ίδια την έξοδο σε κάποιους, φαντάζει δύσκολο πλέον να βρει η Ομόνοια την ηρεμία της. Αυτό αποτυπώνεται και μέσα από την αιχμηρή ανακοίνωσή των οργανωμένων οπαδών, που στρέφουν τα «πυρά» τους κατά κύριο λόγο στον Σταύρο Παπασταύρου, αλλά και στον Σίμο Ταραπουλούζη. «Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχεις εσύ κ. Παπασταύρου» αναφέρουν, ενώ ζητούν άμεσα την απομάκρυνση του Ταραπουλούζη. «Ανοχή τέλος» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ