aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πράσινη ανορθογραφία

Ομόνοια: Πράσινη ανορθογραφία

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με τέτοια εμφάνιση πώς να κέρδιζε… Η χειρότερη φετινή Ομόνοια, έπαιξε με τη φωτιά και… κάηκε, αφού δεν κατάφερε μέσα στην έδρα της να φθάσει στη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία (1-1), αποτέλεσμα που σαφώς αφήνει ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, που παρουσιάστηκαν διαβασμένοι και πέτυχαν τον στόχο τους.

Διαβάστε επίσης: Τα νεύρα του Ματ, η ευκαιρία και η τροφοδότηση

Η πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών για το «τριφύλλι» (και το πρώτο γκολ που δέχεται στο ΓΣΠ), ήταν απόρροια της νωθρότητας, της έλλειψης φαντασίας και των πολλών λαθών. Και παρόλο που προηγήθηκε από στατική φάση, δέχθηκε την ισοφάριση, δεν έβγαλε αντίδραση και κινδύνευσε να χάσει και το παιχνίδι. Ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που η Ομόνοια μετρά απώλεια βαθμών και χάλασε τη θετική εικόνα που «έχτισε» στα πρώτα τέσσερα ματς. Πανάξια ο Ολυμπιακός πήρε τον ένα βαθμό. Ήταν η τέταρτη ισοπαλία σε έξι αγώνες για την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου που αγνοεί τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Θα τρέξει κανείς;

Το χειρότερο πρώτο ημίχρονο από τα επτά ματς πρωταθλήματος, πραγματοποίησε στο χθεσινό ματς η Ομόνοια. Αν και δεν απειλήθηκε, μεσοεπιθετικά υστέρησε, δεν μπόρεσε να φτιάξει φάσεις και να γίνει απειλητική για την αντίπαλη εστία. Ο Ολυμπιακός έκανε το παιχνίδι του, κλείνοντας τους διαδρόμους που οδηγούσαν μπροστά από την εστία του Κίρεφ, με αποτέλεσμα να μην επιτρέψει στους αντίπαλους επιθετικούς να του βάλουν πίεση.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Aπογοητευτικό, συνδυασμός πραγμάτων το σημερινό αποτέλεσμα»

Στην επανάληψη η Ομόνοια αν και προηγήθηκε νωρίς (47’) δεν είχε συνέχεια. Ο Ολυμπιακός απάντησε σχετικά άμεσα (60’) και έβαλε εκ νέου πίεση στα πόδια των αντίπαλων ποδοσφαιριστών. Η Ομόνοια δεν μπόρεσε να αντιδράσει, να απειλήσει, ενώ οι μαυροπράσινοι είχαν κλασική ευκαιρία με τον Αμντί (83’) για να κάνει την ολική ανατροπή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ