aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πότε λήγουν τα συμβόλαια των «μπέμπηδων»

Ομόνοια: Πότε λήγουν τα συμβόλαια των «μπέμπηδων»

THΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ποιος να τους το λέγε πως στα 19 τους χρόνια (Κακουλλής και Τζιωνής) και στα 17 του (Λοΐζου) θα ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στο κυπριακό ποδόσφαιρο; Οι τρεις ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας αποτελούν πλέον βασικές επιλογές του Χένινγκ Μπεργκ καθώς έχουν βγει από το… καλούπι των «μικρών από τις ακαδημίες».

Είναι σε νεαρή ηλικία, ωστόσο μέσω της σκληρής δουλειάς, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Νορβηγού τεχνικού ο οποίος δεν διστάζει να τους ρίξει στην μάχη είτε σε παιχνίδι πρωταθλήματος είτε σε ευρωπαϊκό και καθοριστικό. Η λέξη κλειδί για την απόδοση και την βελτίωση των τριών παικτών, είναι η «διαχείριση», καθώς ο Μπεργκ γνωρίζει όσο κανείς πως και σε ποιο χρονικό σημείο μπορεί ο καθένας τους να βοηθήσει την ομάδα. Οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές των πρασίνων, συστήθηκαν στο κοινό την τελευταία διετία, ενώ από την έναρξη των φετινών αγωνιστών υποχρεώσεων, έδειξαν πως υπολογίζονται από το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού».

Ο Νεόφυτος Λάρκου ανέλαβε ως αθλητικός διευθυντής τον Ιανουάριο του 2019 και πέρα από τις ριζικές αλλαγές που πραγματοποίησε στο ρόστερ και στο προπονητικό κέντρο της Ομόνοιας, «έδεσε» και τους τρεις μικρούς. Στις 5 Μαΐου του ίδιου έτους, ο Μαρίνος Τζιωνής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2024, ενώ στις 29 Νοεμβρίου, ακολούθησε ο Ανδρόνικος Κακουλλής. Τελευταίος, ο Λοΐζος Λοΐζου στις 12 Ιανουαρίου 2020 (επίσης μέχρι το 2024). Η διοίκηση του «τριφυλλιού» φρόντισε να τους «δέσει» στο «Ηλίας Πούλλος» και πλέον αποτελούν ακριβά περιουσιακά στοιχεία για την ομάδα της πρωτεύουσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ