aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πλέον τα δεδομένα αλλάζουν

Ομόνοια: Πλέον τα δεδομένα αλλάζουν

Το πολύ κύριε ελέησον το βαριέται και ο πάπας λένε. Δεν σηκώνει πολλή ανάλυση ο αποκλεισμός της Ομόνοιας από την Ντιναμό Ζάγκεμπ (0-2, 0-1). Το παραδέχτηκε και ο Χένινγκ Μπεργκ, άλλωστε, πως η αντίπαλος είναι καλύτερη ομάδα και το απέδειξε.

Λέγαμε πριν από το ματς πως το 0-2 στην κροατική πρωτεύουσα ήταν δύσκολο να ανατραπεί και εκ των υστέρων αποδείχτηκε πως εκεί χάθηκε η πρόκριση. Αν στο πρώτο παιχνίδι άντεχαν περισσότερο οι πράσινοι, οι οποίοι στάθηκαν καλά για περίπου 60 λεπτά και έφεραν στη Λευκωσία ήττα με 0-1 ή ισοπαλία, θα μπορούσαν να ελπίζουν περισσότερο.

Ωστόσο, από την άλλη, η Ντιναμό απέδειξε και στο ΓΣΠ την ανωτερότητά της με την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου. Αναφορικά με τη δήλωση του Μπεργκ ότι η Ομόνοια κατάφερε να μειώσει τη διαφορά της ποιότητας των δύο ομάδων, ίσως αυτό να έγινε σε κάποια στάδια των δύο 90λέπτων. Διότι σε κάποια άλλα διαστήματα ήταν εμφανής η ανωτερότητα της πρωταθλήτριας Κροατίας.

Εν κατακλείδι, έτυχε δύσκολη αντίπαλος με το καλημέρα των επίσημων διοργανώσεων, δεν έγινε η υπέρβαση και το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί παρελθόν. Πιο έτοιμη πλέον, η ομάδα του τριφυλλιού θα αναμετρηθεί με τη Φλόρα, στοχεύοντας σε πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Πλέον, τα δεδομένα αλλάζουν και η Ομόνοια έχει τον πρώτο λόγο στα προγνωστικά, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο, αρχίζοντας από το ματς του ΓΣΠ, την Πέμπτη 5 Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ