aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Περιμένει Πετσαϊουόλι

Ομόνοια: Περιμένει Πετσαϊουόλι

Μάρκο Πετσαϊουόλι ή κάποιος άλλος; Η απάντηση για τον άνθρωπο που θα καλύψει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην Ομόνοια δεν θα αργήσει πολύ ακόμη. Στην Ομόνοια υπολόγιζαν να ανακοινώσουν το όνομα του εκλεκτού πολύ πιο νωρίς, σύμφωνα και με τι είχε λεχθεί επισήμως, όμως ο Γερμανός μέχρι στιγμής φαίνεται να μην βρήκε την φόρμουλα τερματισμού της συνεργασίας του με τη Γαλατασαράι.

Παρόλο που από πλευράς του συλλόγου της Λευκωσίας δεν έγινε ποτέ αναφορά σε όνομα, οι πληροφορίες εδώ και καιρό κάνουν λόγος πως πρόκειται για τον Μάρκο Πετσαϊουόλι. Ο 54χρονος Γερμανός, που από τον περασμένο Νοέμβριο είναι στα τμήματα υποδομής της τουρκικής ομάδας, φέρεται να υποσχέθηκε πως θα καταβάλει προσπάθεια να μείνει ελεύθερος και να ανοίξει ο δρόμος για συνεργασία με την Ομόνοια.

Εντούτοις, αν και έχει περάσει σημαντικό χρονικό διάστημα, ο Πετσαϊουόλι ακόμη να είναι σε θέση να συνάψει συνεργασία με τους πράσινους. Γι’ αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δόθηκε ακόμη λίγος και συγκεκριμένος χρόνος στον Γερμανό. Εάν και τότε δεν είναι σε θέση να ενταχθεί στην οικογένεια της Ομόνοιας, τότε θα γίνει άμεση προσπάθεια για συνεργασία με άλλη υποψήφια επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση.

Άλλωστε, ο Παπασταύρου αξιολόγησε αρκετές περιπτώσεις για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, έχει πλήρη εικόνα και εφόσον είναι ακόμη διαθέσιμοι θα χτυπήσει την πόρτα της αμέσως επόμενης επιλογής. Σύντομα ο Παπασταύρου αναμένεται στην Κύπρο και ίσως ξεκαθαρίσει μια και καλή και το συγκεκριμένο ζήτημα, ανάμεσα σε άλλα και ίσως πιο σημαντικά όπως είναι οι όροι συνεργασίας με το σωματείο.

Την ίδια ώρα, η Ομόνοια συνεχίζει την προετοιμασία της για τον μεθαυριανό αγώνα με την Πάφος FC για το πρωτάθλημα, με τη σκέψη να είναι στο κύπελλο. Οι πράσινοι θα ψάξουν τη νίκη, ώστε να πάνε με φόρα στην Πάφο την επόμενη Πέμπτη. Ο Αυγουστή αναμένεται να προφυλάξει κάποιους ποδοσφαιριστές στο ματς της Κυριακής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ