aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Παραδοχή του λάθους, κινήσεις για ενίσχυση και υπέρβαση αν χρειαστεί

Ομόνοια: Παραδοχή του λάθους, κινήσεις για ενίσχυση και υπέρβαση αν χρειαστεί

Η συγκομιδή 21 βαθμών σε 15 παιχνίδια και η έκτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα σαφώς και δεν αφήνει ικανοποιημένο κανέναν στην Ομόνοια. Σε έξι μήνες οι περσινοί πρωταθλητές έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι έξι φορές, όσες δηλαδή τα προηγούμενα δύο χρόνια μαζί! Με τον Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο τους οι πράσινοι μέτρησαν έξι αποτυχίες στο πρωτάθλημα στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές περιόδους μαζί. Τρεις τη σεζόν 2019-20 που διακόπηκε στην 23η αγωνιστική και τρεις την αμέσως προηγούμενη (2020-21).

Στο «Ηλίας Πούλλος» αναγνωρίζουν τα λάθη που έγιναν στον προγραμματισμό της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι, με την υποσημείωση πως δεν έγινε «έκπτωση» στο μπάτζετ, αλλά εκ των πραγμάτων λανθασμένες επιλογές που στοίχησαν. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χένινγκ Μπεργκ και το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας και πίστη πως θα επαναφέρουν την Ομόνοια στον δρόμο των επιτυχιών.

Από τα ενδότερα των πρασίνων διαρρέει ότι γίνονται κινήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για ενίσχυση της ομάδας και διαβεβαιώνουν πως αν πρέπει να γίνει οικονομική υπέρβαση για μετεγγραφικές κινήσεις θα γίνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ