aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πανέτοιμη για την ιδανική εκκίνηση

Ομόνοια: Πανέτοιμη για την ιδανική εκκίνηση

Πανέτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι στις εντός τειχών διοργανώσεις δηλώνουν στην Ομόνοια. Έχοντας στα πόδια αρκετά ευρωπαϊκά ματς, μπαίνουν (με καθυστέρηση μίας αγωνιστικής) στη μάχη του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας ότι πρέπει να πράξουν πολλά στην «ΑΕΚ Αρένα» για να κάμψουν την αντίσταση της μαχητικής αντιπάλου, κάνοντας ιδανική εκκίνηση στην πορεία προς την υπεράσπιση του στέμματός τους.

«Όποια ομάδα παίζει εναντίον μας τα δίνει όλα. Αυτό είναι φυσιολογικό, επομένως και εμείς επίσης πρέπει να τα δίνουμε όλα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος χαρακτήρισε δύσκολη τη σημερινή αποστολή απέναντι στην ΑΕΚ.

«Ανυπομονούμε για να αρχίσει το πρωτάθλημα. Ξέρουμε τα συναισθήματα, το ενδιαφέρον και τη σημαντικότητα αυτών των αγώνων. Είναι καλό που θα έχουμε πίσω τους οπαδούς μας στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσουν την ομάδα, αν και παίζουμε εκτός έδρας. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ έκανε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, διαθέτει καλή τεχνική ομάδα», σχολίασε ο Νορβηγός προπονητής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ