aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Παίρνουν τα… βουνά

Ομόνοια: Παίρνουν τα… βουνά

Ανεβαίνει στο βουνό σήμερα η Ομόνοια για το πρώτο σημαντικό στάδιο της προετοιμασίας της, μετά την εβδομάδα διπλών προπονήσεων στο «Ηλίας Πούλλος». Όπως πέρσι έτσι και φέτος, οι πράσινοι θα μεταβούν στην Κυπερούντα και θα παραμείνουν εκεί μέχρι τις 17 Ιουλίου, με σκοπό να βάλουν τις βάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Οι εγκαταστάσεις εκεί στο ορεινό θέρετρο είναι εξαιρετικές, ενώ πολύ καλές σε σχέση με της Λευκωσίας είναι οι κλιματολογικές συνθήκες, οι οποίες επιτρέπουν στους παίκτες να προπονηθούν απρόσκοπτα. Όλοι οι παίκτες, παλιοί και νέοι (Παπουλής και Κίκο), θα βρίσκονται στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος, έχοντας ως επί το πλείστον μια ομάδα που χτίστηκε από τον ίδιο πέρσι, δεν θα δυσκολευτεί να περάσει τα «θέλω» του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Πράσινα» μάτια (και) στο Ισραήλ για την ενίσχυση

Αμέσως μετά την Κυπερούνται «παίζει» το σενάριο μετάβασης στο εξωτερικό, πιθανότατα στη Σλοβενία, κυρίως για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων, κι αυτό είναι κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ