aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Όσο δεν ξεκαθαρίζει, δεν εισέρχονται σε συζήτηση για απολαβές

Ομόνοια: Όσο δεν ξεκαθαρίζει, δεν εισέρχονται σε συζήτηση για απολαβές

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Καμιά εξέλιξη δεν προκύπτει στην Ομόνοια με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Όσο δεν ξεκαθαρίζει οριστικά το θέμα με το τι θα γίνει με το πρωτάθλημα, εάν θα συνεχιστεί ή όχι, οι πράσινοι δεν εισέρχονται σε συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές. Είναι εδώ και καιρό εις γνώσιν τους ότι, το κεφάλαιο αυτό θα συζητηθεί μόνο όταν θα υπάρξει απόφαση.

Αναλόγως ποια θα είναι, είτε θα συνεχιστεί είτε όχι το πρωτάθλημα, θα τεθούν και οι βάσεις προς συζήτηση. Η διοίκηση της Ομόνοιας όταν θα γνωρίζει τα δεδομένα, θα καλέσει τους ποδοσφαιριστές να συζητήσουν αναλόγως και τότε θα διαφανεί εάν θα γίνει μείωση και το ποσοστό αυτής.

Οι ποδοσφαιριστές, που είναι πληρωμένοι και τον μισό μισθό Μαρτίου, συνεχίζουν το ειδικό ατομικό πρόγραμμα στο σπίτι και πλέον, με τη χαλάρωση των μέτρων, έχουν περισσότερη άνεση να τρέχουν σε ανοιχτούς χώρους, όχι όμως σε γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ