aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ώρα αποδείξεων και… απαντήσεων

Ομόνοια: Ώρα αποδείξεων και… απαντήσεων

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Τα ψέματα τελείωσαν για την Ομόνοια, η οποία σήμερα παίζει με την ΑΕΛ ένα από τα τελευταία της χαρτιά στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στην Ευρώπη. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, με το κλίμα να έχει στραβώσει μετά τις διαδοχικές ήττες από Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ, ήλθε η στιγμή που το «τριφύλλι» καλείται να αντιδράσει και να φτάσει στη νίκη για να πλησιάσει τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού στον ένα βαθμό.

Από τη στιγμή που οι πράσινοι αγωνίζονται στην έδρα τους, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι γι’ αυτούς αποτυχία, καθώς τα περιθώρια και συγκεκριμένα οι αγωνιστικές λιγοστεύουν.  Την κρισιμότητα του αγώνα πάντως, την έχουν αντιληφθεί άπαντες στην Ομόνοια! Το σενάριο της ήττας δεν υπάρχει στο μυαλό κανενός, γιατί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η ψαλίδα θα ανοίξει στο -7 και μόνο με… θαύμα θα μπορεί να καλυφθεί.

Οι ποδοσφαιριστές απογοήτευσαν με την απόδοσή τους στο ντέρμπι «αιωνίων», με τη διοίκηση αλλά και την τεχνική ηγεσία ν’ αναμένει από αυτούς σήμερα μια σωστή αντίδραση, τσαμπουκά και χαρακτήρα στον αγωνιστικό, δείχνοντας ότι θέλουν πάση θυσία το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι η ώρα των παικτών λοιπών να αποδείξουν ότι δεν έχουν καταθέσει τα όπλα, και να… απαντήσουν σε όσους τους έχουν ξεγραμμένους από την υπόθεση 4η θέση που ίσως αποδειχθεί προνομιούχα.

Για να πάρει όμως η Ομόνοια το ποθητό αποτέλεσμα σε βάρος της ΑΕΛ, θα πρέπει να βρει και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας αλλά και του πρωταθλήματος, Ματ Ντάρμπισαϊρ,  «σίγησε» τις τελευταίες δύο αγωνιστικές και μαζί του και η ομάδα. Δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο για τη φετινή Ομόνοια να μην σκοράρει και αυτό είναι κάτι που προβλημάτισε το τελευταίο διάστημα. Όσον αφορά στα αγωνιστικά, το τεχνικό δίδυμο της ομάδας, Άκης Ιωακείμ και Γέσπερ Φρέντμπεργκ έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ