aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ολοταχώς προς την απόσβεση ένας από τους «αγαπημένους» του Μπεργκ

Oμόνοια: Ολοταχώς προς την απόσβεση ένας από τους «αγαπημένους» του Μπεργκ

Όταν η Ομόνοια αποκτούσε τον Παναγιώτη Ζαχαρίου δεν ήταν πολλοί εκείνοι που πίστευαν ότι θα είχε μια (μόνιμη) θέση στην ενδεκάδα στους αγώνες πρωταθλήματος. Ο Κύπριος διεθνής εξελίσσεται ως ένας από τους πολυτιμότερους και συνάμα «αγαπημένους» παίκτες για τον Χένινγκ Μπεργκ.

Έχει συμμετοχή και στους πέντε αγώνες πρωταθλήματος (τέσσερις φορές ήταν στο βασικό σχήμα και μία φορά μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή) και όσο περνά ο χρόνος τόσο περισσότερο κερδίζει την εκτίμηση του κόσμου των πρασίνων. Αν συνυπολογίσουμε ότι ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος κι έχει «εκτοπίσει» ποδοσφαιριστές εξαιρετικής ποιότητας, αυτόματα η μετοχή του εκτοξεύεται.

Στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ο Παναγιώτης Ζαχαρίου, μετά από εξαιρετική ενέργεια, είχε την ασίστ στο γκολ που πέτυχε ο Τσέποβιτς. Με τέτοιες ενέργειες και τέτοιες εμφανίσεις θα αποσβέσει σύντομα την επένδυση που έκανε ο Σταύρος Παπασταύρου (ένα ποσό που πλησιάζει τις 250 χιλιάδες ευρώ) για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ