aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Όλοι συμφωνούν με το αυτονόητο

Ομόνοια: Όλοι συμφωνούν με το αυτονόητο

Πέτυχε τον στόχο της η Ομόνοια, που επικράτησε 1-0 του Οθέλλου στο ΓΣΠ και έκλεισε νικηφόρα την α’ φάση του πρωταθλήματος. Ωστόσο αγχώθηκε σε ένα παιχνίδι που ήταν ανοιχτό και χάθηκαν ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, προβληματίζοντας τους οπαδούς της που αποδοκίμασαν, ενώ είναι φανερό πως ο Τσέτιλ Ρέιχνταλ δεν έχει εμπνεύσει ακόμα ποδοσφαιριστές και κόσμο.

Ο Φαμπιάνο ξεπλήρωσε το λάθος του στο προηγούμενο ματς με τον Εθνικό (0-0), πραγματοποιώντας κάποιες σωτήριες επεμβάσεις, ενώ ο Μπέζους έδειξε την κλάση του σκοράροντας στο 63’.

Πλέον τελειώνουν τα παιχνίδια με τις ομάδες του β’ γκρουπ. Από την ερχόμενη αγωνιστική αρχίζουν τα πλέι οφ και όσοι παρακολούθησαν το σημερινό ματς, μα και το προηγούμενο με τον Εθνικό, δεν μπορεί να συμφωνούν στο αυτονόητο.

Ότι η Ομόνοια θα χρειαστεί πολύ καλύτερες εμφανίσεις στα δέκα εναπομείναντα ματς, απέναντι σε αντιπάλους που διεκδικούν είτε τον τίτλο είτε τα εισιτήρια για το Κόνφερενς Λιγκ. Διαφορετικά θα κινδυνέψει να ψάχνει πάλι τη σωτηρία της σεζόν με την κατάκτηση του κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ