aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οκτώ βαθμοί πεταμένοι και βασανιστικό ερώτημα

Ομόνοια: Οκτώ βαθμοί πεταμένοι και βασανιστικό ερώτημα

Η Ομόνοια μόνο τον «εαυτό» της μπορεί να μέμφεται για την γκέλα κόντρα στον Εθνικό (2-2), το βράδυ της Τετάρτης στο Δασάκι. Το ίδιο και για το ότι αδυνατεί να πλησιάσει τους προπορευόμενους, αφού «χαρίζει» βαθμούς απλόχερα δεξιά και αριστερά.

Το στραβοπάτημα απέναντι στους μπλε είναι το τέταρτο με ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία. Διότι θυμίζουμε ότι προηγήθηκαν οι ισοπαλίες με Καρμιώτισσα (3-3) και ΑΕΖ (3-3, 0-0). Σύνολο οκτώ βαθμοί πεταμένοι απέναντι σε αντίπαλους του βυθού.

Οι «τρυφιλλοφόροι» σκόρπισαν απογοήτευση στον κόσμο τους για ακόμη μία φορά στην τρέχουσα σεζόν. Ένα πισωγύρισμα μετά τις επιτυχίες επί των Απόλλωνα (2-1) και Ανόρθωσης (3-1), που δημιουργεί και πάλι το βασανιστικό -για τους οπαδούς της- ερώτημα:

Μπορεί τελικά η Ομόνοια να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από θέση στο Κόνφερενς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου;

Βάσει της έως τώρα πορεία της, δείχνει ότι το ταβάνι της είναι να παλέψει για τη συμμετοχή της στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση της UEFA. Και αυτό θα πρέπει να ιδρώσει για να το πετύχει είτε μέσω του πρωταθλήματος είτε μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου.

Φυσικά οι οπαδοί των πρασίνων, δίχως να πιστεύουν πλέον και τόσο πολύ στην ομάδα τους, ελπίζουν πως θα διαψευστούν όλοι στη συνέχεια και θα μπει ξανά στο κόλπο του τίτλου. Για να δούμε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ