aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι πέντε μετεγγραφικές κινήσεις και το μακρύ καλοκαίρι

Ομόνοια: Οι πέντε μετεγγραφικές κινήσεις και το μακρύ καλοκαίρι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πέντε μετεγγραφικές κινήσεις περιλαμβάνει το αρχικό πλάνο της Ομάδας Προγραμματισμού στην Ομόνοια. Πέραν του Έκτορ Γιούστε οι άλλες αφορούν σε μέσο, ως αντί Γκόμες. Σε δύο εξτρέμ, δεξί και αριστερό (πιθανότατα να είναι ο Οκριασβίλι με τον ίδιο να έχει αποκαλύψει πρόταση από την Ομόνοια), για να καλύψουν το κενό που αφήνουν ο Τιάγκο που αποχώρησε και ο Ασάντε που δεν θα δηλωθεί λόγω του μεγάλου διαστήματος αποχής του. Και δεξί μπακ ως δεύτερη επιλογή πίσω από τον Σέχου, με τον Πάρη Ψάλτη να είναι ο εκλεκτός.

Στην πορεία ενδέχεται να διαφοροποιηθεί το σκηνικό αφού μετά το Γιούρο όλα είναι πιθανά με τον Ντούρις αλλά και στο ενδεχόμενο πιθανής πώλησης ποδοσφαιριστή. Η μετεγγραφική περίοδος του καλοκαιριού έχει μεγάλη διάρκεια και πολλά μπορούν να προκύψουν. Για την ώρα, λοιπόν, οι ανάγκες είναι λίγες. Η προσπάθεια είναι να γίνουν ποιοτικές μετεγγραφές, που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: «Έσκασε» η ανακοίνωση για τον Ψάλτη

Παράλληλα με την αναζήτηση ποδοσφαιριστών, οι πράσινοι ψάχνουν και γυμναστή που θα καλύψει το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Λεωνίδα Παπαδάκη. Αξιολογούνται περιπτώσεις που προτάθηκαν και σύντομα θα κλείσει και αυτό το κεφάλαιο. Είναι η μοναδική διαφοροποίηση στο τεχνικό τιμ αλλά και στο επιστημονικό προσωπικό.

Όσον αφορά στις αναφορές παραγόντων του Ολυμπιακού, ότι η Ομόνοια προσπάθησε να δελεάσει τον Σαρφό με αθέμιτα μέσα, από τον σύλλογο της Λευκωσίας δεν υπάρχει διάθεση να απαντήσουν και να προβούν σε δημόσια αντιπαράθεση.

Διαβάστε επίσης: Ενδεκάδα Κυπρίων στο «Ηλίας Πούλλος»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ