aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι γνωστές περιπτώσεις και ο... καλύτερος επιθετικός

Ομόνοια: Οι γνωστές περιπτώσεις και ο… καλύτερος επιθετικός

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να προκύψουν νεότερα στην Ομόνοια σε ό,τι αφορά στα θέματα προγραμματισμού. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη συμφωνήσει και ανανεώσει με τους παίκτες που επιθυμούσαν να κρατήσουν στο ρόστερ, αποχώρησαν όσοι δεν υπολογίζονταν και πλέον σειρά παίρνουν οι νέες προσθήκες.

Είναι γνωστό το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τους Φώτης Παπουλή και Κίκο, με τους οποίους υπήρξαν επαφές τις προηγούμενες ημέρες, διαφάνηκε πρόσφορο έδαφος για συνεργασία και σύντομα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το σκηνικό, θετικά ή αρνητικά, και με τις δύο περιπτώσεις. Ο αθλητικός διευθυντής Νεόφυτος Λάρκου, ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ Σίμος Ταραπουλούζης και ο προπονητής Χένινγκ Μπεργκ είναι επί καθημερινής βάσεως σε ανοιχτή επικοινωνία.

Μόλις κλείσουν αυτές οι περιπτώσεις, οι τρεις υπεύθυνοι για τα θέματα προγραμματισμού θα βάλουν μπρος και για την εξεύρεση του επιθετικού που έχει ανάγκη η ομάδα. Ήδη έχουν εντοπιστεί κάποιοι υποψήφιοι, ωστόσο δεν υπάρχει βιασύνη για την επιλογή, καθώς άπαντες θέλουν να κάνουν την καλύτερη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ