aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι ειλημμένες αποφάσεις και η εξαίρεση στον κανόνα

Ομόνοια: Οι ειλημμένες αποφάσεις και η εξαίρεση στον κανόνα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Κακά τα ψέματα, οι όποιες αποφάσεις αφορούν σε προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της Ομόνοιας έχουν σε μεγάλο βαθμό παρθεί από την Ομάδα Προγραμματισμού, η οποία εδώ και καιρό «τρέχει» τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, κριτήριο για την παραμονή ή όχι κάποιων παικτών αποτελεί η εικόνα που παρουσίασαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και όχι κάποιες εκλάμψεις τους το τελευταίο διάστημα στα ματς των πλέι οφ.

Διαβάστε επίσης: Τα τρία «δώρα» των Καϊάφα, Κάρβερ και Αναστασίου στην Ομόνοια

Σίγουρα, παιχνίδια που θεωρούνται ντέρμπι και φανερώνουν σε μεγάλο βαθμό τις δυνατότητες του κάθε παίκτη σε δύσκολες αποστολές, θα μπορούσαν να αποτελέσουν κριτήριο για ορισμένους, όπως δήλωσε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ ο εκπρόσωπος Τύπου του «τριφυλλιού» Ανδρέας Δημητρίου. «Η απόδοση των παικτών στα πλέι οφ θα καθορίσει και το πως θα κινηθούμε στον προγραμματισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η ομάδα παίζει απέναντι στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος οπότε θα παίξει ρόλο στις αποφάσεις της ομάδας προγραμματισμού».

Διαβάστε επίσης: Χτύπησε την πόρτα της Ομόνοιας για Κολοβό

Η αλήθεια όμως είναι ότι οι Νεόφυτος Λάρκου και Γιάννης Αναστασίου δεν μας έχουν συνηθίσει στο να αλλάζουν την αρχική τους άποψη. Και οι δύο είναι άτομα που πιστεύουν στην πρώτη εντύπωση που σχηματίζουν, επομένως θεωρείται σχεδόν απίθανο να αλλάξουν γνώμη για τους πλείστους παίκτες, από την παρουσία που είχαν στα προηγούμενα πέντε ματς των πλέι οφ, αλλά και από την εικόνα που θα έχουν μέχρι το φινάλε της σεζόν. Μοναδική (ίσως) περίπτωση που αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα είναι αυτή του Μάρκο Μότα, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του και να δείχνει τι αξίζει και να πραγματικά έχει θέση στο ρόστερ της Ομόνοιας τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ