aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι… αριθμοί των νοσούντων της Αϊντχόφεν

Ομόνοια: Οι… αριθμοί των νοσούντων της Αϊντχόφεν

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μην πληγεί από τον κορωνοϊό. Πολλές ομάδες έχουν στερηθεί παίκτες τους ανά το παγκόσμιο καθώς προσβλήθηκαν από τον ιό, και μια εξ αυτών είναι και η Αϊντχόφεν. Η αυριανή αντίπαλος της Ομόνοιας στο Γιουρόπα Λιγκ φτάνει στην Κύπρο χωρίς επτά ποδοσφαιριστές της, με τους πέντε να αποτελούν σημαντικά γρανάζια για τον προπονητής της ομάδας.

Οι Ολλανδοί γνωστοποίησαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του συλλόγου, ποιοι παίκτες δεν ακολούθησαν την αποστολή για τον αγώνα με το «τριφύλλι», και ψάχνοντας λίγο, εντοπίσαμε τι κατέγραψαν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι Ζοέλ Πίροε και Μαξίμ Ντελάνγκε που έχουν διαγνωστεί θετικοί στον ιό, δεν έχουν αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα, ωστόσο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή σε προηγούμενα παιχνίδια.

Όσον αφορά στους άλλους πέντε, είναι από τις βασικές επιλογές του Ρότζερ Σμίντ. Αρχικά, ο Ντένζελ Ντάμφρις έχει αγωνιστεί στα πέντε από τα έξι παιχνίδια της Αϊντχόφεν καταγράφοντας φουλ 90λεπτα (450 σύνολο), ενώ και στην Ευρώπη μετρά τρεις ενδεκαδάτες συμμετοχές σε ισάριθμα παιχνίδια (270 λεπτά). Στη συνέχεια, ο απόντας Πάμπλο Ροσάριο έχει καταγράψει τους ίδιους αριθμούς στο πρωτάθλημα με τον προαναφερθέντα, ενώ στην Ευρώπη αγωνίστηκε μόνο στους προκριματικούς αγώνες (δύο 90λεπτα  και όχι στο ματς με την Γρανάδα (1η αγωνιστική ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ).

Ο Κόντι Γκάκπο έπαιξε επίσης σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος (437 λεπτά) και δύο στην Ευρώπη (169 λεπτά). Ούτε και ο 21χρονος αγωνίστηκε στο ματς με την Γρανάδα αλλά στους δύο αγώνες της προκριματικής φάσης. Ο Βιεργκένερ μετρά τρεις συμμετοχές στο ολλανδικό πρωτάθλημα (180 λεπτά) και δύο στην Ευρώπη (74 λεπτά/αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος απέναντι στην Γρανάδα). Τέλος, ο Τίμο Μπάουμγκαρτλ μετρά μόλις μια συμμετοχή (90λεπτο) και μια στην Ευρώπη, επίσης κόντρα στους Ισπανούς την προηγούμενη Πέμπτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ