aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι… αμαρτίες που τη συνοδεύουν

Ομόνοια: Οι… αμαρτίες που τη συνοδεύουν

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι αριθμοί τις πλείστες φορές (αν όχι όλες) λένε την αλήθεια. Αυτό ισχύει για τη φετινή κάκιστη πορεία της Ομόνοιας. Μια πορεία που άρχισε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και εξελίσσεται σε εφιάλτη, αφού είναι ακόμη πιο τραγική και από την περσινή, που ήταν η χειρότερη στην ιστορία του Συλλόγου.

Έχουμε και λέμε: 18 αγώνες πρωταθλήματος, μόλις 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 9 ήττες. Η Ομόνοια έχασε τα μισά παιχνίδια που έδωσε έως τώρα. Και συνεχίζουμε… Πέτυχε μόλις 19 γκολ και δέχθηκε 22. Τραγική επιθετική γραμμή, κάκιστη αμυντική. Απολογισμός, μόλις 23 βαθμούς και στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Εκεί, όλη τους η προσοχή

Η Ομόνοια είναι σήμερα στο -4 από την έκτη θέση, στο -8 από την τέταρτη θέση η οποία υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη και στο -21 από την κορυφή. Ναι, είναι η εικόνα της Ομόνοιας σήμερα. Σε μια σεζόν, που με την αλλαγή που έγινε το καλοκαίρι, με την ανάληψη δηλαδή του ποδοσφαιρικού τμήματος από την εταιρεία και την οικονομική ηρεμία και σταθερότητα που επήλθε, φάνταζε ως ιδανική για να βρεθεί επιτέλους η Ομόνοια στον σωστό δρόμο, αυτό των επιτυχιών και της καταξίωσης. Αντιθέτως, η πορεία που διανύει είναι χειρότερη και από την περσινή. Την αντίστοιχη περσινή περίοδο, με το πέρας δηλαδή 18 αγώνων πρωταθλήματος, η Ομόνοια ήταν στην έκτη θέση με 29 βαθμούς, μετρώντας 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες. Συντελεστής τερμάτων 33 υπέρ και 29 κατά.

Ο κακός σχεδιασμός για άλλο ένα καλοκαίρι, οδήγησε την Ομόνοια σ’ αυτή την τραγική εικόνα. Προσπαθεί να την φτιάξει το τελευταίο διάστημα, όμως και πάλι οι… αμαρτίες του περασμένου Ιουνίου συνεχίζουν να τη συνοδεύουν. Μια απ’ αυτές την «πλήγωσε» και στην Πάφο, η έλλειψη του εύκολου γκολ αφού ευκαιρίες δημιούργησε αλλά δεν της τελείωσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ