aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι 9+1 που ξέρουν από... ΑΠΟΕΛ

Ομόνοια: Οι 9+1 που ξέρουν από… ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι πλησιάζει. Την ερχόμενη Δευτέρα η Ομόνοια θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ, σε ένα παιχνίδι που κακά τα ψέματα έχει δική του ξεχωριστή σημασία και που περιμένουν, εκτός από τους οπαδούς και οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», οι οποίοι έχουν αρκετά κίνητρα για να φθάσουν στο πολυπόθητο τρίποντο.

Από αυτούς που βρίσκονται στο φετινό ρόστερ των «πρασίνων», μόνο δέκα παίκτες γνωρίζουν τι εστί ντέρμπι της Λευκωσίας, εκ των οποίων οι εννέα έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν σε ντέρμπι «αιωνίων». Πρόκειται για τους Ντάρμπισαϊαρ, Γκόμεθ, Χριστοφή, Κατελάρη, Κούσουλο, Μαυρία, Παναγή, Μανρίκε και Τζιωνή, ενώ ο Κακουλής αν και βρίσκεται στην ομάδα από μικρό παιδί δεν είχε την ευκαιρία να παίξει έστω και ως αλλαγή σε ένα τέτοιο ματς, ούτε ήταν ποτέ στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης: «Μάς στοίχισε με Τιάγκο, δεν το περιμέναμε από τον Μαργκάσα»

Οι υπόλοιποι παίκτες έχουν την ευκαιρία να πάρουν τη Δευτέρα μία πρώτη γεύση από ντέρμπι Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ, όπως φυσικά και ο προπονητής Χένινγκ Μπεργκ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: O ασταμάτητος Ντάρμπισαϊρ και το «παρελθόν» του με τον ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ