aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Μάς στοίχισε με Τιάγκο, δεν το περιμέναμε από τον Μαργκάσα»

«Μάς στοίχισε με Τιάγκο, δεν το περιμέναμε από τον Μαργκάσα»

Ο τεχνικός διευθυντής της Νέας Σαλαμίνας Μάκης Παπαϊωάννου, φιλοξενήθηκε στο «Interview On The Go» του «Larnakasports» από τον συνάδελφο και συνεργάτη μας στο «Goal» Πάνο Λάρκο ο οποίος δημοσίευσε το πρώτο μέρος της συνέντευξης.

Ο Παπαϊωάννου δίνει απαντήσεις σε πολλά θέματα τα οποία απασχόλησαν έντονα την ομάδα και τον κόσμο το καλοκαίρι με κάποιες αποχωρήσεις. Επίσης, μίλησε και για τους Τιάγκο Φερέιρα – Ρενάτο Μαργκάσα, των οποίων η αποχώρηση στοίχισε αγωνιστικά καθώς και για τις σκέψεις ενόψει Ιανουαρίου.

Για τους δύο παίκτες, Τιάγκο και Μαργκάσα, είπε: «Αγωνιστικά μπορώ να πω για μένα ότι η αποχώρηση που μας στοίχισε είναι αυτή του Τιάγκο. Είναι ένας παίκτης που μας έδινε ποιότητα επιθετικά, δημιουργικός, είχε το γκολ, βοηθούσε και τον Κίνγκσλεϊ να έχει περισσότερες τελικές μπαλιές. Θεωρώ αγωνιστικά είναι ο παίκτης που στοίχισε περισσότερο. Δεν περιμέναμε να φύγει ο Μαργκάσα, αλλά είχε μία πρόταση από μία ομάδα που θεωρούσε μεγαλύτερη και με διαφορετικούς στόχους. Δικαίωμά του και επιλογή του. Επειδή είχε συμβόλαιο και ρήτρα για να μπορεί να αποχωρήσει, ήμασταν καθησυχασμένοι ότι έχει συμβόλαιο και δεν θα φύγει. Δεν περιμέναμε ότι υπήρχε περίπτωση να έρθει μία πρόταση και να φύγει, θέλαμε να τον κρατήσουμε για χρόνια στην ομάδα. Ίσως να μας στοίχισε, αλλά να φανήκαμε και πιο τυχεροί αγωνιστικά, επειδή βλέπεις πως πήρε τη θέση ο Κωστή, παίζει βασικός και ξεχωρίζει».

Για τον Κωστή που από το ερχόμενο Καλοκαίρι θα ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς, είπε: «Έτσι είναι κι εύχομαι τα προβλήματα κάθε χρόνο να είναι αυτά. Ποδοσφαιριστές μας να πηγαίνουν δηλαδή σε μεγάλες ομάδες. Μόνο χαρά μας προκαλεί και όχι προβληματισμό. Θα είναι μεγάλη απώλεια, αλλά πάλι θα αρχίσουμε το ψάξιμο και πάλι θα κληθούμε να βρούμε λύσεις για να αντικατασταθεί. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο».

Για τον ερχόμενο Ιανουάριο είπε: «Κάναμε μία προεργασία έγινε μια πρώτη συνάντηση βάλαμε κάποια πράγματα κάτω με τη διοίκηση. Περιμένουμε να γίνει η επόμενη για να γνωρίζουμε ποσά και λεπτομέρειες για να ξέρουμε πως θα κινηθούμε στον σχεδιασμό. Θα εξαρτηθεί από το μπάτζετ που θα διατεθεί και αν διατεθεί. Στην πλειονότητα των παικτών στο ρόστερ είμαστε ευχαριστημένοι. Κερδίσαμε την ΑΕΚ με 6-7 επιλογές παικτών στον πάγκο που θα μπορούσαν να είναι βασικοί. Δεν θα γίνουν μετεγγραφές για χάρη των μετεγγραφών. Θα ψάξουμε για κάτι καλό μόνο αν υπάρχει μπάτζετ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ