aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Οι 19 παίκτες και οι έξι που διεύρυναν το σερί τους

Ομόνοια: Οι 19 παίκτες και οι έξι που διεύρυναν το σερί τους

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Έξι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας διεύρυναν το σερί τους, αφού αγωνίστηκαν και στα τέσσερα ματς ως βασικοί και δεν έχασαν λεπτό (360 λεπτά). Πρόκειται για τους Ουζόχο, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέσγιακς, Γκόμεθ, Τιάγκο. Την ίδια ώρα, άλλοι δυο ποδοσφαιριστές, Ντέρμπισαϊρ και Έζρα, δήλωσαν παρόντες και στα τέσσερα παιχνίδια. Ο Άγγλος άρχισε και στα τέσσερα ως βασικός και σε ένα αντικαταστάθηκε, μετρά 314 λεπτά συμμετοχής. Ο Ισραηλινός, που κατέγραψε 242 λεπτά, αγωνίστηκε στα τρία ως βασικός και σε ένα, το πρώτο, πέρασε ως αλλαγή.

Διαβάστε επίσης: «Κλείνει» το deal Ομόνοιας – Primetel, οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας

Δείγμα του βάθους που έχει στο ρόστερ της η Ομόνοια είναι και η συμμετοχή 19 ποδοσφαιριστών σε μόλις τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος. Οι Χούμποτσαν και Κακουλλής είναι οι τελευταίοι που πήραν χρόνο συμμετοχής, αφού αμφότεροι κατέγραψαν τα πρώτα τους (19) λεπτά στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο Μπεργκ υπολογίζει σε όλους και τους το δείχνει, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο και το μάξιμουμ της απόδοσης του καθενός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ