aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Κλείνει» το deal Ομόνοιας – Primetel, οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας

«Κλείνει» το deal Ομόνοιας – Primetel, οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας

Μία ανάσα από τη «χειραψία» η οποία προνοεί συμφωνία για βελτίωση των όρων στην ήδη υπάρχουσα μεταξύ τους συνεργασία, βρίσκονται Ομόνοια και PrimeTel. Οι δύο πλευρές ήταν σε επαφές εδώ και καιρό με θέμα μία νέα συνεργασία η οποία θα αποφέρει περισσότερο όφελος για τους πράσινους, που δεν ήταν ευχαριστημένοι από αυτά τα οποία υπογράφηκαν στην προηγούμενη συμφωνία το 2017 και επί προεδρίας Αντώνη Τζιωνή.

Διαβάστε επίσης: Η αποκάλυψη Δημητρίου για το Μακάρειο και το νέο γήπεδο της Ομόνοιας

Μία συμφωνία με ημερομηνία λήξης το 2024 (!). Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακοίνωση είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί από την Ομόνοια. Με το που υπάρξει κατάληξη στο θέμα αυτό, όπως πηγάζει θα πρόκειται για συμφωνία winwin. Θα έχουν όφελος δηλαδή και οι δύο πλευρές. Η Ομόνοια συνεργάζεται με την εν λόγω τηλεοπτική πλατφόρμα πριν από την τελευταία ανανέωση συνεργασίας (2017), η οποία ήταν και η τρίτη.

Διαβάστε επίσης: Η διαφωνία του Δημητρίου για την αδυναμία της Ομόνοιας και ο στόχος

Με την προηγούμενη συμφωνία, οι πράσινοι λάμβαναν 1.800.000 ευρώ ετησίως και πλέον με τους νέους όρους θα αμείβονται, σύμφωνα με πληροφορίες, με περισσότερα από 2.000.000 ευρώ. Καταληκτικά να αναφέρουμε ότι στη συμφωνία παραμένουν και τα δικαιώματα των ευρωπαϊκών εντός έδρας αγώνων της Ομόνοιας στην PrimeTel μέχρι τα play offs, σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ