aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ο τρίτος «τελειωμένος» που παίρνει δεύτερη ευκαιρία

Oμόνοια: Ο τρίτος «τελειωμένος» που παίρνει δεύτερη ευκαιρία

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Δεν έγινε ποτέ η τέταρτη μετεγγραφή ποδοσφαιριστή στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Oι πράσινοι το έψαξαν αρκετά για να ενισχύσουν τη επιθετική τους γραμμή, εντούτοις είτε δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειες απόκτησης των παικτών που αξιολόγησαν θετικά οι Λάρκου-Αναστασίου, είτε δεν πείστηκαν από άλλες που είχαν προταθεί.

Από την εξέλιξη αυτή επωφελήθηκε ο Μάρκο Μότα. Ο Ιταλός ακραίος αμυντικός εγγράφηκε την υστάτη και έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν χύθηκε αρκετά μελάνι γι’ αυτόν το περασμένο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Κύριε Μουσκάλλη, όλοι πέσαμε έξω σχετικά με την Ομόνοια

Αν και βρέθηκε στην πόρτα εξόδου, εν τέλει τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος έχει το δικαίωμα να τον χρησιμοποίησε άμεσα. Ο 32χρονος μπακ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, όπως λέγεται από την Ομόνοια είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά έχει έλλειψη ρυθμό λόγω της απραξίας του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πολύς λόγος για το τίποτα, η ελπίδα έχει ονοματεπώνυμο

Η περίπτωση Μότα θυμίζει αυτήν του Λουκά Βύντρα, με τη διαφορά ότι ο Ελλαδίτης είχε αγωνιστεί με το τριφύλλι στο στήθος προτού τεθεί στο περιθώριο για κάποιο διάστημα. Υπό αμφισβήτηση τέθηκε για κάποιο διάστημα και ο Άλεξ Σοάρες μετά τα γνωστά γεγονότα πέρυσι τέτοιο καιρό. Έμεινε για (μικρό) διάστημα εκτός πρώτης ομάδας, εντούτοις στη συνέχεια επαναδραστηριοποιήθηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ