aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πολύς λόγος για το τίποτα, η ελπίδα έχει ονοματεπώνυμο

Ομόνοια: Πολύς λόγος για το τίποτα, η ελπίδα έχει ονοματεπώνυμο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πολύς λόγος για το τίποτα… Η μετεγγραφική περίοδος Ιανουαρίου εξέπνευσε τα μεσάνυχτα και η Ομόνοια, τελικά, δεν προχώρησε σε μετεγγραφή επιθετικού, παρόλο που τις προηγούμενες μέρες έγινε προσπάθεια για την προσθήκη ποδοσφαιριστή με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Περιπτώσεις που πληρούσαν τα κριτήρια για διάφορους λόγους, όπως οικονομικές απαιτήσεις ή δέσμευσή τους με την ομάδα τους, δεν κατέστη δυνατό να προχωρήσουν σε σύναψη συνεργασίας με το «τριφύλλι». Οι πράσινοι, όπως τονίζουν, εξ αρχής το έκαναν ξεκάθαρο πως, θα υλοποιήσουν μετεγγραφή επιθετικού μόνο αν ο αθλητικός διευθυντής και ο προπονητής εντόπιζαν τον ποδοσφαιριστή που πραγματικά πίστευαν ότι θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Δεν προχώρησαν δηλαδή σε μετεγγραφή για χάρη της μετεγγραφής.

Πλέον, η Ομόνοια θα πορευθεί μέχρι το τέλος της σεζόν με το υφιστάμενο ρόστερ, μένοντας στις τρεις προσθήκες, στους Κολοβό, Μαυρία και Ατζαγκούν. Το βάρος στην επιθετική γραμμή πέφτει κυρίως στον Ματ Ντέρμπισαϊρ, που ετοιμάζεται για την επάνοδό του μετά τον τραυματισμό του, που τον έχει κρατήσει τις τελευταίες βδομάδες εκτός δράσης. Είναι και η επιλογή του Ραμίρες, που κλήθηκε στα τελευταία ματς να καλύψει το κενό του Άγγλου, ενώ ο Κολοβός έδειξε να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα στο σκοράρισμα αφού μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Βεβαίως, θα πρέπει να συμβάλουν και άλλοι ποδοσφαιριστές στο γκολ.

Διαβάστε επίσης: Αναστασίου: «Για μένα είναι δύο πράγματα…» (video)

Η μεγάλη ελπίδα, όμως, της Ομόνοιας στο σκοράρισμα έχει όνομα, λέγεται Ματ Ντέρμπισαϊρ. Ο έμπειρος επιθετικός δεν κάνει καλή σεζόν (μόλις ένα γκολ), ωστόσο, με την προσθήκη των Κολοβού, Μαυρία και Ατζαγκούν, ποδοσφαιριστών που έδειξαν πως είναι σε θέση να μεταφέρουν ορθόδοξα την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, ο Άγγλος μπορεί να βρει τον καλό εαυτό του. Είναι ο επιθετικός που χρειάζεται τη συμβολή των συμπαικτών του, καθώς αν τον σερβίρουν σωστά, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στην αντίπαλη περιοχή. Αν στο παιχνίδι με την Πάφο αγωνιζόταν ο 32χρονος άσος, με τις ευκαιρίες που δημιούργησε η Ομόνοια, τουλάχιστον ένα γκολ θα το έβαζε.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Σε 11 μέρες τρεις, σε 20 κανέναν!

Γι’ αυτό, απ’ εδώ και στο εξής, οι πράσινοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο σκοράρισμα στο πρόσωπο του Άγγλου επιθετικού. Αν βρει τον καλό εαυτό του, αυτό που έδειξε τις προηγούμενες δύο σεζόν, στις οποίες αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος, τότε ναι, η Ομόνοια μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες και γιατί όχι σε παρουσία της στην εξάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ