aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Ρέιχνταλ κέρδισε χρόνο και ηρεμία

Ομόνοια: Ο Ρέιχνταλ κέρδισε χρόνο και ηρεμία

Οι νίκες επί του Απόλλωνα στη Λεμεσό και επί της Ανόρθωσης στο ΓΣΠ επανέφεραν την ηρεμία στην Ομόνοια, μετά την καταιγίδα που προηγήθηκε. Το επεισοδιακό «διαζύγιο» με τον αθλητικό διευθυντή Γέσπερ Γιάνσον και η αγωνιστική κατρακύλα εκτόξευσαν στα ύψη την αμφισβήτηση και τον προβληματισμό στο «Ηλίας Πούλλος».

Ο Τσέτιλ Ρέιχνταλ πριν καλά – καλά μάθει τα ονόματα των παικτών του βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής και το «τριφύλλι» έμοιαζε να χάνει για τα καλά τον δρόμο του. Οι επιτυχίες των τελευταίων δύο αγωνιστικών δίνουν στον Νορβηγό χρόνο, ηρεμία και πίστωση από ολόκληρο το οικοδόμημα των πρασίνων, ώστε να δουλέψει απρόσκοπτα. Στο κάτω – κάτω ο προπονητής της Ομόνοιας είναι φρόνιμο να κριθεί για το έργο του και όχι γιατί αποτέλεσε επιλογή του πρώην αθλητικού διευθυντή, με τον οποίο η Ομόνοια οδηγείται όπως όλα δείχνουν στα δικαστήρια.

Με ανεβασμένη ψυχολογία το «τριφύλλι» προετοιμάζεται για τον αγώνα της Τετάρτης (14/2) με τον Εθνικό στο Δασάκι. Στόχος των πρασίνων είναι το δύο στα δύο στις εναπομείνασες αγωνιστικές μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία, ενόψει της τελικής ευθείας στα πλέι οφ. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Αλιούμ και Σίμιτς, ενώ δεν υπολογίζονται οι Ψάλτης και Μπασιρού. Επιστρέφει οσονούπω ο Ουζόχο, μετά την ολοκλήρωση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ