aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Ματ επαναλαμβάνει εαυτόν δύο χρόνια μετά!

Ομόνοια: Ο Ματ επαναλαμβάνει εαυτόν δύο χρόνια μετά!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την περσινή κακή σεζόν αφήνει σταδιακά πίσω του ο Ματ Ντέρμπισαϊρ και δείχνει αποφασισμένος να τη διαγράψει μια και καλή με τα γκολ που θα πετύχει στην τρέχουσα περίοδο. Ο Άγγλος επιθετικός με τα δύο γκολ που πέτυχε στο Δασάκι έφθασε τα πέντε στο πρωτάθλημα σε οκτώ αγώνες.

Ισοφάρισε τον αριθμό των τερμάτων που πέτυχε την περίοδο 2017-18, τη δεύτερη με τη φανέλα της Ομόνοιας και με το τέλος της οποίας έφθασε τα 23 γκολ και αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος. Είχε κάνει το back to back αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και τη σεζόν 2016-17 με 24 γκολ. Στην πρώτη του σεζόν με το τριφύλλι στο στήθος, σε οκτώ αγώνες είχε πετύχει οκτώ γκολ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: H αντίδραση είχε την εξήγησή της!

Ο έμπειρος επιθετικός, λοιπόν, είναι σε πορεία προ διετίας. Σαφώς θα είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο αλλά και την ομάδα του να συνεχίσει να σκοράρει και να έχει ανάλογη πορεία όπως αυτή της περιόδου 2017-18. Όπως φάνηκε και στο ματς στο Δασάκι, ο Ντέρμπισαϊρ όταν έχει στήριγμα τους συμπαίκτες του και τον τροφοδοτούν στην αντίπαλη περιοχή, εκεί που είναι το πεδίο δράσης του και γίνεται επικίνδυνος, τότε μπορεί να συνεχίσει να… πυροβολεί. Ο Τιάγκο έδωσε τις δύο ασίστ στον 33χρονο φορ, που σερβιρίστηκε και σε άλλες περιπτώσεις και βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Το ευχάριστο για τον Άγγλο είναι ότι είναι πλαισιωμένος από ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ικανούς να τον τροφοδοτήσουν σωστά και να τον φέρουν σε θέση βολής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ