aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Λοέ, η αγωνία και το ερωτηματικό για Μότα

Ομόνοια: Ο Λοέ, η αγωνία και το ερωτηματικό για Μότα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Ομόνοιας για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερμή. Θα κριθεί και η συμμετοχή των Ντάρμπισαϊρ και Ζίβετς, ενώ με την ανακοίνωση της αποστολής θα απαντηθεί και το ερώτημα εάν ο Αναστασίου θα συμπεριλάβει για πρώτη φορά και τον Μότα.

Ο Ιταλός μπακ τις τελευταίες εβδομάδες συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, ακολουθώντας το κανονικό πρόγραμμα και το μόνο που του λείπει είναι παιχνίδια. Δεν υπολογίζονται οι Χριστοφή και Εντρένα, ενώ σε σχέση με το προηγούμενο ματς θα επανέλθει ο Σοάρες.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Με… μισό μηδέν, αλλιώς…

Όσον αφορά στις επιλογές για το αρχικό σχήμα, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές. Ο Λοέ, που πέρασε στον αγώνα με την Πάφος FC στο 28ο λεπτό αντικαθιστώντας τον Κατελάρη, αναμένεται να διατηρήσει τη θέση στη μεσαία γραμμή. Ίσως να είναι και η μοναδική αλλαγή. Αν προκύψει άλλη, ενδέχεται να αφορά στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Μανρίκε να επανέρχεται μετά από μεγάλο διάστημα αποχής αντί του Πρτσε.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ενδυναμώνει το τμήμα σκάουτινγκ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ