ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ
Στο ματς με την Πάφο, η Ομόνοια δημιούργησε 19 τελικές προσπάθειες με τις 9 να ήταν στον στόχο. Ωστόσο, καμιά δεν έγινε γκολ και έφυγε ηττημένη (0-1). Παρόλο που στόχος των πρασίνων είναι να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, αυτό που θα μετρήσει είναι το αποτέλεσμα και θα θελήσουν αυτή τη φορά να είναι αποτελεσματικοί.
Καλείται, λοιπόν, να βρει τον τρόπο να πάρει την ουσία και να επιστρέψει το βράδυ της Δευτέρας στη Λευκωσία με το τρίποντο, μόνο έτσι θα μπορεί να ελπίζει σε διεκδίκηση της έκτης θέσης με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος. Ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος, το αποτέλεσμα είναι που μετρά και στο «τριφύλλι» μετά το «χαστούκι» στην Πάφο, παρουσιάζονται αποφασισμένοι να φύγουν νικητές από την έδρα του Ερμή.
Η νίκη της Ανόρθωσης επί του Απόλλωνα βάζει περαιτέρω πίεση στην Ομόνοια που βλέπει κατάματα τον εφιάλτη της 7ης έβδομης θέσης με το τέλος του πρωταθλήματος. Αν οι πράσινοι δεν κερδίσουν τον Ερμή η διαφορά από την 6η θέση θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο και δύσκολα θα προλάβουν το τρένο για το α΄γκρουπ στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές














