Ο τραυματισμός του Γιαν Λέσγιακς στον ώμο, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, προκάλεσε ανησυχία στις τάξεις της Ομόνοιας αφού πρόκειται για βασικό και αναντικατάστατο ποδοσφαιριστή, εκ των κορυφαίων της έως τώρα πορείας της.
Ωστόσο τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Τσέχος ακραίος αμυντικός έφεραν ανακούφιση αφού δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό. Πρόκειται για κάκωση στον ώμο, η οποία αναμένεται να ξεπεραστεί άμεσα. Άντε να χάσει το αυριανό ματς με τη Δόξα, ίσως και για προληπτικούς λόγους, έτσι ώστε να είναι σε θέση να επανέλθει στο παιχνίδι με τον Εθνικό την Κυριακή.
Διαβάστε επίσης: Επιταγή €30.000 από την ΚΟΠ στη Πέγεια πριν τον αγώνα με την Ομόνοια
Ο Τσέχος αριστερός μπακ διέψευσε, αλλά και επιβεβαίωσε την ίδια ώρα τον προπονητή του. Τον επιβεβαίωσε γιατί μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό ο Χένινγκ Μπέργκ χαρακτήρισε σκληρό καρύδι τον αριστεροπόδαρο ακραίο αμυντικό και τον διέψευσε καθώς είχε εκφράσει έντονες ανησυχίες για τον τραυματισμό του.