aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Λένον έχει πέραση στη Μεγάλη Βρετανία

Ομόνοια: Ο Λένον έχει πέραση στη Μεγάλη Βρετανία

Η… μπογιά του Νιλ Λένον στη Μεγάλη Βρετανία περνάει και καλά κάνουν οι φίλοι της Ομόνοιας να συνηθίσουν τα δημοσιεύματα στον Τύπο που εμπλέκουν τον Ιρλανδό προπονητή με βρετανικές ομάδες. Πάντως στην Ομόνοια δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν, καθώς το συμβόλαιο του Ιρλανδού προπονητή έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Τον «κλείδωσε» για 2,5 χρόνια στο «Ηλίας Πούλλος» και μαζί έχουν ως στόχο για τώρα το κύπελλο και ακολούθως ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Το τελευταίο 48ωρο το όνομα του τεχνικού των πρασίνων εμφανίζεται ως υποψήφιο για τους πάγκους της Τσάρλτον και της Μπλάκμπερν. Η ιστοσελίδα lancs.live σημειώνει ότι η προσοχή των Ρόβερς είναι στον αντικαταστάτη του Τόνι Μόμπρεϊ. Μάλιστα, καταγράφεται μια μακρά λίστα ονομάτων με προπονητές που ενδέχεται να απασχολήσουν τη διοίκηση της ομάδας. Χθεσινό δημοσίευμα της talksport.com επαναφέρει στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Τσάρλτον για τον 50χρονο προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ