aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Λαΐφης τα είπε όλα σε εφτά λέξεις!

Ομόνοια: Ο Λαΐφης τα είπε όλα σε εφτά λέξεις!

«Όσο εύκολα σκοράρει, τόσο εύκολα δέχεται γκολ», ήταν η σκιαγράφηση του Κωνσταντίνου Λαΐφη για την Αντβέρπ, μιλώντας στο Goal.com.cy παραμονές του πρώτου αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Πιο σύντομος και περιεκτικός δεν θα μπορούσε να ήταν ο Κύπριος διεθνής άσος της Σταντάρ Λιέγης. Και προσέξτε, το έκανε λίγες μόνο μέρες μετά την συντριβή της ομάδας του με 2-5 από την αντίπαλο της Ομόνοιας στον προθάλαμο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο αριστεροπόδαρος πρώην αμυντικός της Ανόρθωσης έζησε από πρώτο χέρι τόσο τη δυναμική της Αντβέρπ, όσο και τις αδυναμίες της. Αυτές τις αδυναμίες εκμεταλλεύθηκε η Ομόνοια και πέτυχε μια τεράστια νίκη με 4-2, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα της πρόκρισης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ για δεύτερη σερί σεζόν.

Η πιεστική άμυνα στην ευάλωτη μεσοαμυντική γραμμή των Βέλγων στο δεύτερο ημίχρονο έφερε αποτέλεσμα για την Ομόνοια. Έκλεψε μπάλες στο αντίπαλο μισό και βρήκε πολλούς χώρους, κάτι που εκμεταλλεύθηκε με τους ταχύτατους Λοΐζου, Κακουλλή, Παπουλή και Ατιέμγουεν. Βέβαια, τα λόγια του Λαΐφη και η εικόνα της ομάδας του Μπριάν Πρίσκε κατά διαστήματα στο ΓΣΠ μαρτυρούν πως το έργο του «τριφυλλιού» το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης στην Αμβέρσα μόνο εύκολο δεν θα είναι. Οι Βέλγοι στη μέρα τους μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο και μάλιστα με ευρύ σκορ, επομένως χρειάζεται άλλη τόση προσπάθεια από τους παίκτες του Χένινγκ Μπεργκ για να ολοκληρώσουν επιτυχημένα την προσπάθεια που άρχισαν πριν από δύο βράδια στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ