aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Ιανουάριος δεν είναι μακριά, οι τρεις πιθανές κινήσεις

Ομόνοια: Ο Ιανουάριος δεν είναι μακριά, οι τρεις πιθανές κινήσεις

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια είναι στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από εννέα αγώνες, όμως αυτό δεν εφησυχάζει την Ομάδα Προγραμματισμού που σκέφτεται και τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Άλλωστε δεν είναι μακριά και θέλει να είναι προετοιμασμένη για τις καλύτερες δυνατές επιλογές, ούτως ώστε να ενισχύσει την ομάδα σε θέσεις που κρίνεται ότι επιβάλλεται, και να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες υλοποίησης του στόχου που τέθηκε από το καλοκαίρι. Ποιος είναι αυτός; Η έξοδος στην Ευρώπη.

Βάσει της εικόνας που έχει παρουσιάσει έως τώρα η Ομόνοια, είναι κάποιες θέσεις που χρήζουν ενίσχυσης, με την παρουσία ποδοσφαιριστών που θα δώσουν το κάτι παραπάνω και θα βοηθήσουν την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της. Βεβαίως, αυτοί που είναι κοντά στην ομάδα και έχουν ρόλο να διαδραματίσουν, γνωρίζουν καλύτερα ποιες είναι αυτές οι θέσεις που η Ομόνοια θα πρέπει να ενισχυθεί.

Οι τρεις πιθανές κινήσεις που θα γίνουν, παρόλο που μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου μπορεί να διαφοροποιηθεί ώς ένα βαθμό το πλάνο, είναι εξτρέμ, τερματοφύλακας και ανασταλτικός μέσος. Τουλάχιστον για την τελευταία, φάνηκε στα πλείστα ματς ότι είναι αναγκαία η παρουσία ενός ποδοσφαιριστή με τρεξίματα, που θα βάζει το πόδι στη φωτιά. Όσον αφορά στον τερματοφύλακα, η κίνηση που θα γίνει θα αφορά σε ποδοσφαιριστή κάτω των 22 ετών, που δεν θα επηρεάσει τις επιλογές στον Κατάλογο Α. Επίσης, η Ομάδα Προγραμματισμού φέρεται να έκρινε πως, η ομάδα έχει ανάγκη από άλλον ένα καλό ακραίο επιθετικό, που ενδεχομένως να είναι σε θέση να παίξει και ως δεύτερος φορ. Εάν η Ομόνοια θα θελήσει να προχωρήσει και σε τέταρτη μετεγγραφή, θα το δείξει ο χρόνος.

Διαβάστε επίσης: Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για ξένους διαιτητές, μετεγγραφές και Ουζόχο

Αυτό που ενδεχομένως να απασχολεί και περισσότερο, πέρα από τον εντοπισμό των καλύτερων δυνατών επιλογών, είναι οι ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να αποχωρήσουν από το ρόστερ. Παρόλο που μπορεί να «φωτογραφίζονται» κάποιοι λόγω της μηδαμινής προσφοράς τους έως τώρα, δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι με βεβαιότητα τη δεδομένη στιγμή. Υπάρχει ο χρόνος μέχρι τη μετεγγραφική περίοδο και αναλόγως θα ληφθεί και η απόφαση για τους ποδοσφαιριστές που θα δουν πρόωρα την πόρτα της εξόδου.

Διαβάστε επίσης: Η ενημέρωση της Λα Κορούνια για τον Ουζόχο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ