aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Φάνος μετρά αντίστροφα…

Ομόνοια: Ο Φάνος μετρά αντίστροφα…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η επάνοδος του Φάνου Κατελάρη στις προπονήσεις της ομάδας είναι ένα σημάδι ότι μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, σε επίσημα παιχνίδια της ομάδας. Σαφώς και στην Ομόνοια δεν υπάρχει πρόθεση για βιασύνη αλλά θα ριχτεί στη «μάχη» όταν κριθεί ότι είναι απολύτως καλά.

Αυτό ενδέχεται να γίνει αμέσως μετά την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, δηλαδή αρχές Οκτωβρίου. Ο Κατελάρης δεν μπορεί να περιμένει, αφού θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να επιτύχει τους στόχους της. Ένας ποδοσφαιριστής γέννημα θρέμμα της Ομόνοιας, που γνωρίζει από πρώτο χέρι την ανυπομονησία του κόσμου να δει την ομάδα του να επανέρχεται στο προσκήνιο με απώτερο στόχο την επιστροφή της στην κορυφή. Ο 22χρονος διεθνής άσος μπορεί να αγωνιστεί, τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και ως ανασταλτικός μέσος.

Στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, λοιπόν, ο δυναμικός μεσοαμυντικός εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή και θα αναμένει καρτερικά το πρόσταγμα από τον Ολίβα για να φορέσει φανέλα και να πάρει και πάλι χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ