aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: O επιθετικός Γιαταρά, ένας από τους πολλούς… (pics & video)

Ομόνοια: O επιθετικός Γιαταρά, ένας από τους πολλούς… (pics & video)

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Επιθετικό της διαφοράς, που θα ανεβάσει το επίπεδο και θα δώσει στην ομάδα του εύκολο γκολ, ψάχνουν στην Ομόνοια. Οι προτάσεις που φθάνουν από μάνατζερ παικτών είναι πολλές. Γίνεται συνεχώς αξιολόγηση, είναι περιπτώσεις που προκρίνονται και ακολούθως θα γίνει ενδεχομένως νέο ξεσκαρτάρισμα για να ληφθεί η απόφαση για τον εκλεκτό.

Το σίγουρο είναι ότι, οι πράσινοι θα το ψάξουν καλά μέχρι να λάβουν την απόφασή τους για τον επιθετικό που θα του εμπιστευθούν μια θέση στο ρόστερ. Δεν βιάζονται, από τη στιγμή που υπάρχει η επιλογή του Ντέρμπισαϊρ και αν κριθεί αναγκαίο θα εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια. Ανάμεσα στους πολλούς επιθετικούς ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί είναι και το όνομα του Μοχάμεντ Γιαταρά.

Ο 26χρονος (28.7.1993) επιθετικός, 36 φορές διεθνής με την Γουινέα με 12 γκολ, την τελευταία τριετία ήταν στην Οσέρ Γαλλίας. Μέτρησε συνολικά 82 συμμετοχές, πέτυχε 22 γκολ και έδωσε 9 ασίστ. Προηγουμένως πέρασε από τις Ανζέ (54 συμμετοχές, 16 γκολ, 4 ασίστ), Τρουά (30 συμμετοχές, 4 γκολ, 1 ασίστ), Λιόν (23 συμμετοχές, 3 γκολ, 2 ασίστ), Σταντάρ Λιέγης (17 συμμετοχές, 1 γκολ).

Το συμβόλαιό του με τη Οσέρ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Ο ύψους 1.85μ. Γιαταρά είναι επιθετικός που κινείται και εκτός περιοχής, μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Εάν το όνομά του θα βρίσκεται στην τελική λίστα για την επιλογή του εκλεκτού θα το δείξει ο χρόνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ