aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο εφιάλτης που βήμα-βήμα πάει να γίνει όνειρο

Ομόνοια: Ο εφιάλτης που βήμα-βήμα πάει να γίνει όνειρο

Πριν από περίπου έναν μήνα είχε κάνει την εμφάνισή του ο εφιάλτης της δεύτερης συνεχόμενης σεζόν με την Ομόνοια εκτός α’ γκρουπ. Μετά και το αποψινό 1-0 εις βάρος της ΑΕΛ, το λέει και ο Γιανίκ Φερέρα, τα όνειρα επιτρέπονται.

Μέχρι πού φτάνουν; Θα το δείξει μόνο ο καιρός. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές βαθμολογικές ανατροπής και το «τριφύλλι» θα κυνηγήσει μια τέτοια. Αρκεί βεβαίως να αυξήσει αρκετά τα διαδοχικά τρίποντα ή, τέλος πάντων, η συνέχεια να μην περιλαμβάνει συχνές απώλειες βαθμών.

Ωστόσο, ο Βέλγος προπονητής κάτι ξέρει που μιλά ασφαλώς για «βήμα-βήμα και τα πόδια στο έδαφος». Άλλωστε, στα εφτά εναπομείναντα ματς περιμένει ζόρικο έργο τους ποδοσφαιριστές του, με πρόγραμμα που θα θυμίζει πρόωρα πλέι οφ. Αρκεί να αναφερθεί ότι περιλαμβάνει ματς με Πάφος FC, Ανόρθωση, Άρη και ΑΠΟΕΛ, συν έξοδο στην έδρα των Νέας Σαλαμίνας και Καρμιώτισσα.

Από τη στιγμή που απέχει εφτά βαθμούς από την προνομιούχα τρίτη θέση, που δίνει εισιτήριο στο Κόνφερενς Λιγκ, η Ομόνοια εξακολουθεί να παίζει με την πλάτη στον τοίχο σε κάθε ματς. Γι’ αυτό άλλωστε είπε σήμερα ο Φερέρα πως καθένα ματς που ακολουθεί είναι εξίσου σημαντικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ