aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Χάμπος ακόμα τρέχει…

Ομόνοια: Ο Χάμπος ακόμα τρέχει…

Από τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που ξεχωρίζουν με την απόδοσή τους, είναι ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους. Ο 21χρονος μέσος σε κάθε παιχνίδι «καταπίνει» πολλά χιλιόμετρα. Τρέχει ακατάπαυτα σ’ όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου. Από τη μια βάζει το πόδι του στη φωτιά όταν η Ομόνοια αμύνεται και από την άλλη συμβάλει στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του.

Με τον τρόπο που θέλει την ομάδα του ο Ρέιχνταλ να αγωνίζεται, ο Χάμπος παίζει ψηλά και πιέζει τους αντιπάλους. Γενικώς, είναι σημαντική η πρόοδος που παρουσιάζει ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, που αποτελεί δικαίως βασικότατο στέλεχος των πρασίνων και σε κάθε παιχνίδι δίνει τον καλύτερο εαυτό του, το 100% των δυνατοτήτων του. Στην τρέχουσα σεζόν έφθασε ήδη τις 27 συμμετοχές, οι 22 στο πρωτάθλημα (οι 13 ως βασικός) και πιστώθηκε δύο ασίστ. Σπουδαίο ταλέντο και χαμηλών τόνων ο Χάμπος, κέρδισε τους προπονητές του, που τον εμπιστεύονται πλήρως και την ίδια ώρα είναι εκ των αγαπημένων παικτών της εξέδρας.

Η Ομόνοια, που πλέον είναι ένα βαθμό μακριά από την τρίτη θέση, προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, την Τετάρτη. Ο Ρέιχνταλ προσδοκεί ότι θα έχει διαθέσιμους και τους Αλιούμ, Σίμιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ