aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Μπέζους και οι σκέψεις για «δεκάρι»

Ομόνοια: Ο Μπέζους και οι σκέψεις για «δεκάρι»

Από τη στιγμή που η Ομόνοια του άναψε το «πράσινο φως», ο Ρομάν Μπέζους ψάχνει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, θέλοντας να αγωνίζεται για περισσότερο χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση που καρποφορήσουν οι προσπάθειές του, οι πράσινοι θα μείνουν στη θέση του επιτελικού με τον Φώτη Παπουλή.

Ωστόσο ο Γιανίκ Φερέρα εφαρμόζει σχηματισμό χωρίς «δεκάρι» (4-4-2) το τελευταίο διάστημα, με δίδυμο κορυφής του Ανσαριφάρντ-Κακουλλή. Επιλογή που τον δικαιώνει έως τώρα, αφού το λένε και τα αποτελέσματα των τελευταίων παιχνιδιών.

Έτσι ένα τελικά αποχωρήσει ο Ουκρανός θα γίνει προσπάθεια να αναπληρωθεί το κενό του, εντούτοις δεν είναι κάτι που θα βάλει σε πίεση τους πράσινους. Ρόλο θα διαδραματίσει ασφαλώς και πόσο έγκαιρα θα βρει ομάδα ο Μπέζους (αν βρει), καθώς π.χ. εάν μείνει έως το τέλος του μήνα θα είναι πολύ στενά τα χρονικά περιθώρια αντικατάστασής του για την Ομόνοια.

Άλλωστε το ότι κατόπιν υπόδειξης του Φερέρα πήρε άδεια ο έμπειρος μέσος για να βγει σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, δείχνει πως δεν ανησυχεί λόγω της προδιαγραφόμενης αποχώρησης.

Διαβάστε επίσης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ