aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: O Μπάτνερ, ο Στόπιρα και άλλος στο προσκήνιο

Ομόνοια: O Μπάτνερ, ο Στόπιρα και άλλος στο προσκήνιο

Έντονες είναι οι διεργασίες στο στρατόπεδο της Ομόνοιας για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής αριστερού ακραίου αμυντικού, ο οποίος μάλιστα θα αποτελεί την πρώτου επιλογή του Χένινγκ Μπεργκ (στην ίδια θέση αγωνίζεται και ο Μανρίκε).

Το όνομα του Αλεξάντερ Μπάτνερ έχει γραφτεί προ ημερών στο ρεπορτάζ των πρασίνων, ωστόσο η οικονομική διαφορά που προέκυπτε στις διαπραγματεύσεις στάθηκε εμπόδιο στην ολοκλήρωση του deal. Όμως, όπως πληροφορούμαστε ο Ολλανδός άσος έριξε τις απαιτήσεις του στα οικονομικά πλαίσια των δυνατοτήτων της Ομόνοιας και εφόσον το θελήσει, το «τριφύλλι» μπορεί να συνάψει συνεργασία μαζί του.

Διαβάστε επίσης: Ο εκλεκτός για το αριστερό άκρο της Ομόνοιας και η δυσκολία

Ο Μπάτνερ φαίνεται πως… δεν παίζει μόνος καθώς η Ομάδα Προγραμματισμού έχει αξιολογήσει ήδη και άλλους γι’ αυτό και προέκυψαν μία-δύο εναλλακτικές επιλογές. Το όνομα του 31χρονου Στόπιρα έχει δει το φως της δημοσιότητας, με την Ομόνοια να μην επιβεβαιώνει, αλλά ούτε να διαψεύδει την εν λόγω πληροφορία.

Ο ακραίος μπακ από το Πράσινο Ακρωτήρι αγωνίζεται στην Βίντι από το 2011, καταγράφοντας μάλιστα γεμάτες αγωνιστικές περιόδους καθώς φαίνεται πως αποτελεί βασικό γρανάζι στην ομάδα της Ουγγαρίας. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως ο Στόπιρα διατηρεί συμβόλαιο με τον εν λόγω σύλλογο μέχρι το 2020, ωστόσο οι πράσινοι αναμένεται πως θα εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια με την ελπίδα ότι θα λύσει τη συνεργασία του με την Βίντι.

Πάντως, οι πράσινοι έχουν εντοπίσει άλλη μία αξιόλογη περίπτωση αριστερού ακραίου αμυντικού και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ