aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο Αυγουστή άρχισε το… κήρυγμα

Ομόνοια: Ο Αυγουστή άρχισε το… κήρυγμα

Προφανώς και κανέναν στις τάξεις της Ομόνοιας δεν κολακεύει το γεγονός πως οι πράσινοι μετατρέπονται σε σάκο του μποξ στα παιχνίδια της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Η ήττα από τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ ήταν η τέταρτη σε εφτά αγώνες στα πλέι οφ για το «τριφύλλι» που είναι η μοναδική ομάδα χωρίς στόχο στο πρωτάθλημα και η αυτή με τη χαμηλότερη συγκομιδή βαθμών στα παιχνίδια του α’ ομίλου.

Εννοείται πως το μυαλό όλων είναι στο μεγάλο ραντεβού της 24ης Μαΐου. Η Ομόνοια έχει την ευκαιρία στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΛ όχι απλά να σώσει την παρτίδα, αλλά να πανηγυρίσει ένα τρόπαιο και παράλληλα να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Σωφρόνης Αυγουστή συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές, με σκοπό να τους έχει σε εγρήγορση. Και η αλήθεια είναι πως οι πράσινοι είχαν και καλές στιγμές στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Τελείωσαν την αναμέτρηση με εφτά τελικές (τρεις στον στόχο), πέτυχαν ένα πανέμορφο γκολ με δημιουργό τον κεφάτο Λοΐζου και εκτελεστή τον Κακουλλή και κάλλιστα θα μπορούσαν να αποκόμιζαν βαθμολογικό κέρδος.

Ο Κύπριος τεχνικός κρατάει τα θετικά, όμως πολύ περισσότερο υπογράμμισε τα αρνητικά στη συνέντευξη Τύπου. Την προβληματική παρουσία της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, τα εύκολα λάθη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, τη συγκέντρωση που χάθηκε και τα εύκολα γκολ του αντιπάλου. Ο Αυγουστή άρχισε το… κήρυγμα γιατί ξέρει πολύ καλά ότι επιβάλλεται να διατηρήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του και η ομάδα του να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και πειθαρχημένη σε όλη τη διάρκεια του τελικού. Κενά διαστήματα πιθανόν να αποβούν μοιραία και ο προπονητής της Ομόνοιας ήχησε από νωρίς το καμπανάκι κινδύνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ