aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ο αριστερός μπακ και οι άλλες δύο θέσεις ενίσχυσης

Ομόνοια: Ο αριστερός μπακ και οι άλλες δύο θέσεις ενίσχυσης

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Όσο δεν κλείνει αριστερό μπακ, η Ομόνοια δεν θα σταματήσει να λιγουρεύεται τον Άντερσον Κορέια της Νέας Σαλαμίνας. Εντούτοις, αναγνωρίζει τη δυσκολία για την επίτευξη της μετεγγραφής, αφού τα χρήματα που απαιτούν οι ερυθρόλευκοι για ολοκλήρωση της μετεγγραφής κρίνονται υπερβολικά. Γι’ αυτό και εξετάζονται και άλλοι ποδοσφαιριστές για την αριστερή θωράκιση της ομάδας της Λευκωσίας.

Εκτός από αριστερό μπακ, ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Νεόφυτος Λάρκου, ψάχνει για κόφτη και δεύτερο επιθετικό. Επίσης, υπάρχει η σκέψη και για την απόκτηση ακόμη ενός σέντερ μπακ. Σε περίπτωση πάντως που δεν ικανοποιήσει ο Ρούμπεν Άλβες, θα αποκτηθεί άλλος αριστερός εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης: «Πράσινος» ο Ουζόχο. Από τις περιπέτειες στην Ανόρθωση στο «Ηλίας Πούλλος»

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ανακοινώθηκε επίσημα από το τριφύλλι, εντούτοις στο συμβόλαιό του υπάρχει σχετικός όρος, ο οποίος προνοεί πως εάν δεν ικανοποιήσει την τεχνική ηγεσία στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας η Ομόνοια έχει το δικαίωμα παραχώρησης του με τη μορφή δανεισμού ή ακόμα και να προχωρήσει σε διακοπή συμβολαίου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Περιμένοντας το χρήμα για Κολοβό

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ