aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Περιμένοντας το χρήμα για Κολοβό

Ομόνοια: Περιμένοντας το χρήμα για Κολοβό

Το «πράσινο» φως στον Δημήτρη Κολοβό για να φέρει πρόταση που να ικανοποιεί την Ομόνοια άναψε η Ομάδα Προγραμματισμού των πρασίνων. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να μετακομίσει στην Ελλάδα, σε συνάντηση που είχε, σε άριστο κλίμα, με την Ομάδα Προγραμματισμού και αντιπροσωπεία της διοίκησης των πρασίνων.

Στο τριφύλλι εκτίμησαν τον τρόπο προσέγγισης του Κολοβού και μετέφεραν στον 25χρονο ποδοσφαιριστή ότι δεν θα σταθούν εμπόδιο στην επιθυμία του εφόσον, φυσικά, αποζημιωθούν οικονομικά. Το ενδιαφέρον του Γιάννη Αναστασίου να πάρει τον συμπατριώτη του άσο στον Ατρόμητο είναι γνωστό εδώ και μέρες, επομένως απομένει να διαφανεί κατά πόσο η ομάδα του Περιστερίου είναι πρόθυμη να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Ασίς στο «Goal»: «Οι παίκτες της Ομόνοιας να κάνουν όπως έκανα κι εγώ»

Οι πράσινοι δαπάνησαν ένα ποσό κοντά στα 130.000 ευρώ για να αγοράσουν τα δικαιώματα του Κολοβού από την Μαλί, επομένως η τιμή πώλησης του δεν μπορεί να είναι χαμηλότερη.

Διάβστε επίσης: «Άλλος» άνθρωπος ο Χριστοφή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ