aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Νταμπράουσκας και Αναστασίου ενώνουν δυνάμεις

Ομόνοια: Νταμπράουσκας και Αναστασίου ενώνουν δυνάμεις

Νταμπράουσκας και Αναστασίου, σε συνεργασία με τον Σταύρο Παπασταύρου, σχεδιάζουν το νέο πρότζεκτ.

Η άφιξη του Βάλντας Νταμπράουσκας σηματοδότησε την πιο εντατική υλοποίηση του σχεδιασμού της νέας Ομόνοιας. Ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού» μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου, σε συνεργασία πάντα με τον Σταύρο Παπασταύρου, επεξεργάζονται το νέο πρότζεκτ εδώ και μήνες, αλλά ο ρυθμό ανεβαίνει λόγω της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής δραστηριότητας.

Ο Λιθουανός τεχνικός έχει κατασταλάξει στα ποιοτικά χαρακτηριστικά όλων των ποδοσφαιριστών του ρόστερ, ενώ ο Ελλαδίτης προπονητής τους γνωρίζει πολύ καλύτερα, αφού δούλεψε μαζί τους για τρεις μήνες περίπου. Θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, τις γνώσεις τους και τις εκτιμήσεις τους, για να πάρουν τις ορθότερες αποφάσεις για τη δημιουργία μιας ομάδας, η οποία θα έχει ως στόχο την κατάκτηση της κορυφής εντός των τειχών και εκτός, την πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Ο Νταμπράουσκας ως νέος προπονητής και ο Αναστασίου ως σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού, θα κληθούν αρχικά να αποφασίσουν ποιοι θα αποχωρήσουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η λίστα έχει συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό και θα ανακοινωθεί σύντομα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ