aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Νέα αρχή μέχρι τα... Χριστούγεννα

Ομόνοια: Νέα αρχή μέχρι τα… Χριστούγεννα

Πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ταλαιπωρήθηκαν πολλά πληκτρολόγια για το γεγονός πως η Ομόνοια βρίσκεται σε δύσβατα μονοπάτια και πως παραπαίει. Το βράδυ όμως της Πέμπτης, σαν να γύρισε ο διακόπτης, οι πράσινοι παρουσίασαν αλλιώτικη εικόνα, βελτιωμένη, και κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΟΚ στο ΓΣΠ. Πέρα από το γόητρο και τις μηδαμινές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση, δεν είχε άλλο κίνητρο.

Ο Μπεργκ όμως δεν το έβλεπε έτσι. «Πάμε να παρουσιαστούμε αξιοπρεπείς». Αυτό είπε, αυτό έδωσε εντολή στους παίκτες του και αυτό έγινε. Η σεζόν όμως δεν τέλειωσε το βράδυ της Πέμπτης. Μάλλον για το «τριφύλλι»… τώρα αρχίζει. Η Ομόνοια για 46 μέρες ήταν αγνώριστη, πραγματοποίησε ένα σερί εννέα ανεπιτυχών αγώνων με αποτέλεσμα να βρίσκεται μακριά από τις πρώτες θέσεις.

Βαθμούς χάνουν όλες οι ομάδες καθώς οι μικρομεσαίες ομάδες αποτελούν έκπληξη στον φετινό Μαραθώνιο και κόβουν την… φόρα των μεγάλων. Ωστόσο, οι πράσινοι που παρουσιάζονταν αδιόρθωτοι και έχασαν διψήφιο αριθμό βαθμών, καλούνται να δουν την συνέχεια ως… νέα αρχή. Η Ευρώπη ανήκει στο παρελθόν (απομένει μόνο ένα παιχνίδι κόντρα στην Αϊντχόφεν), ενώ μέχρι το τέλος του… αχώνευτου λόγω κορωνοϊού 2020, απομένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Πρώτο και καλύτερο, το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ της ερχόμενης Δευτέρας, έπειτα Πάφος, Καρμιώτισσα, Ανόρθωση. Μπορεί να το πάρει σερί μέχρι τα Χριστούγεννα και να περιμένει ενίσχυση αλλά και… ανασυγκρότηση δυνάμεων; Μόνο ο Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές του το γνωρίζουν αυτό. Εξάλλου, δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία το γεγονός πως υπάρχουν ελλείψεις στον επιθετικό τομέα. Σαφώς και είναι ένας σημαντικός παράγοντας, όμως ο Νορβηγός πρέπει να βρει τις λύσεις και η ομάδα του να κάνει το 4Χ3. Μόνο έτσι η Ομόνοια θα στείλει μηνύματα, θα εκμεταλλευτεί απώλειες των αντιπάλων και θα βρει την ηρεμία της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ