aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Nα μην χάσει την καλύτερη «μετεγγραφή»

Ομόνοια: Nα μην χάσει την καλύτερη «μετεγγραφή»

Η προπώληση των εισιτηρίων για το φιλικό της Κυριακής (5/8) με τον Παναθηναϊκό έχει ξεπεράσει τα 6200 εισιτήρια, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση των πρασίνων. Καλοκαιριάτικα σε φιλικό παιχνίδι και με τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί (αποχώρηση Θύρας 9) η Ομόνοια θα έχει σε φιλικό παιχνίδι πέραν των 10 χιλιάδων ατόμων στις εξέδρες του ΓΣΠ.

Η δίψα του κόσμου των πρασίνων για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα ξεχειλίζει. Και ας τον πότισε με κάθε λογής «φαρμάκι» τα τελευταία χρόνια. Ειδικά την τελευταία διετία η εικόνα της Ομόνοιας ήταν για λύπηση. Οι φίλοι των πρασίνων ευελπιστούν ότι με τις διοικητικές και αγωνιστικές αλλαγές η ομάδα θα επανέλθει στο σωστό δρόμο.

Τα πολλά νέα αποκτήματα αποτελούν πόλο έλξης για τον κόσμο που θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά για πρώτη φορά τις επιλογές του Άνχελ Γκόμεθ. Για το τριφύλλι αποτελεί μεγάλο στοίχημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου του. Εάν το καταφέρει θα πρόκειται για την καλύτερη και σημαντικότερη μετεγγραφή.

Οι Ισπανοί (Γκόμεθ-Oλίβα) είναι πλήρως ενημερωμένοι για τη δυναμική που δίνει ο πράσινος λαός και καλούνται να κερδίσουν το μεγάλο στοίχημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ