aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Να ισοφαρίσει το επίτευγμά της

Ομόνοια: Να ισοφαρίσει το επίτευγμά της

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι συνεχόμενες επιτυχίες αυξάνουν την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών αλλά και τη δυναμική μιας ομάδας. Η Ομόνοια, παρόλο που διανύει μια εξαιρετική πορεία, δεν είχε έως τώρα το μεγάλο σερί νικών. Οι τρεις διαδοχικές επιτυχίες αποτελούν το φετινό ρεκόρ της. Το πέτυχε σε δύο περιπτώσεις στις πρώτες 18 αγωνιστικές.

Η πρώτη φορά που τρίτωσε το καλό ήταν από την 8η έως τη 10η αγωνιστική. Τότε είχε επικρατήσει κατά σειρά των Εθνικού (2-1), ΑΕΛ (1-0) και Παραλιμνίου (2-0). Το σερί τερματίστηκε με τη λευκή ισοπαλία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Η δεύτερη και τελευταία φορά ήταν από τη 12η έως τη 14η αγωνιστική. Νίκησε Δόξα (2-0), Νέα Σαλαμίνα (3-0) και ΑΕΚ (3-2).  Ο Απόλλων έβαλε φρένο στο «πράσινο» σερί αφού επικράτησε της Ομόνοιας με 2-1 στο Τσίρειο, στον πρώτο αγώνα στο 2020.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ούτε κουβέντα από τον Μπεργκ για ξήλωμα

Τώρα, πλέον, η ομάδα του Μπεργκ στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος (σ’ αυτό το διάστημα πέτυχε και δύο νίκες επί του Ερμή στο Κύπελλο) μετρά ισάριθμες νίκες, επί Ανόρθωσης (1-0) και Ολυμπιακού (2-0). Στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εθνικό στο ΓΣΠ, την Κυριακή, η Ομόνοια θα ψάξει την τρίτη διαδοχική νίκη της και να ισοφαρίσει το φετινό επίτευγμά της. Είναι το φαβορί και απομένει να το επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο. Βεβαίως, προηγείται το αυριανό ματς Κυπέλλου με τη Δόξα.

Διαβάστε επίσης: Γκόμες: Τα «κλειδιά» απέναντι στη Δόξα και το μήνυμα στον κόσμο

Εφόσον καταφέρει να διευρύνει το σερί επιτυχιών, θα είναι σε θέση να ισχυροποιηθεί ακόμη παραπάνω από κάθε άποψη. Με αυτόν τον τρόπο θα κοιτάξει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τα ματς που ακολουθούν, με το πρόγραμμα να είναι γεμάτο με ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ