aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μονιμοποίηση στον ίσιο δρόμο

Ομόνοια: Μονιμοποίηση στον ίσιο δρόμο

Ξανά στην πορεία που επιβάλλει το όνομα και η ιστορία της, αυτή του πρωταθλητισμού, θέλει να μπει για τα καλά η Ομόνοια μετά το αρνητικό ξεκίνημα στη σεζόν. Γι’ αυτό και θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στην επιτυχία της προηγούμενης αγωνιστικής στο Δασάκι, φιλοξενώντας τον Άρη (17:00, Primetel1) στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Οι πράσινοι έχουν ως στόχο να χτίσουν στη νίκη επί του Εθνικού αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι εκ νέου πισωγύρισμα. Μόνο έτσι θα μπει για τα καλά στον ίσιο δρόμο και να τρέξει για υλοποίηση του στόχου της, τη διατήρηση των κεκτημένων.

Χωρίς την πολυτέλεια λάθους, λοιπόν, η Ομόνοια θα κυνηγήσει δεύτερη συνεχόμενη νίκη για πρώτη φορά φέτος, αξιοποιώντας και την έδρα της αφού μέχρι στιγμής η βαθμολογική συγκομιδή (και) στο ΓΣΠ κρίνεται πενιχρή. Το «τριφύλλι» θα θελήσει να επιβεβαιώσει τα σημάδια ανάκαμψης που παρουσίασε στο ματς με τον Εθνικό και να δώσει συνέχεια στην αντεπίθεση.

Για να το πετύχει, απέναντι στην έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, θα πρέπει η απόδοσή της να φθάσει σε υψηλά επίπεδα. Να είναι δημιουργική, αλλά κυρίως αποτελεσματική και παράλληλα να έχει ισορροπία στην άμυνα με απώτερο σκοπό το μηδέν παθητικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ