aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Μετεγγραφές πριν την πρόσληψη προπονητή

Oμόνοια: Μετεγγραφές πριν την πρόσληψη προπονητή

Η απόφαση αλλαγής στην τεχνική ηγεσία δεν βάζει… φρένο στα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της Ομόνοιας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ήδη οι πράσινοι έχουν συμφωνήσει με τον Τιάγκο, ενώ έχουν ανοικτά «μέτωπα» και με άλλους ποδοσφαιριστές.

Ο Νεόφυτος Λάρκου άρχισε την αξιολόγηση ονομάτων για την αντικατάσταση του Γιάννη Αναστασίου και όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του τριφυλλιού, Ανδρέας Δημητρίου τα τρία βασικά κριτήρια για το νέο προπονητή είναι: 1. να θεωρείται προσωπικότητα, 2. να μπορεί να αντέξει συνθήκες πίεσης και 3. αν είναι δυνατόν να έχει κάνει ξανά πρωταθλητισμό.

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση της Ομόνοιας για Ρομπέρζ

Την ίδια ώρα, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της Ομόνοιας συνεχίζει τις διεργασίες για ενίσχυση του ρόστερ. Οι πράσινοι είναι σε προχωρημένες επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές και τις επόμενες μέρες θα εντείνουν τις προσπάθειες τους για ολοκλήρωση μετεγγραφών, ανεξάρτητα με το πότε θα προκύψει η πρόσληψη νέου προπονητή. «Ο προγραμματισμός συνεχίζεται κανονικά στη βάση του πλάνου που είχε καθοριστεί. Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να προχωρήσουμε με κάποιες περιπτώσεις παικτών πριν την πρόσληψη του νέου προπονητή. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με κάποιους παίκτες. Όπως ανέφερε ο κ. Λάρκου, θα γίνουν τουλάχιστον εφτά μετεγγραφές», ήταν η τοποθέτηση του Ανδρέα Δημητρίου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έφυγαν οριστικά οκτώ παίκτες, το επόμενο βήμα για Κατελάρη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ