aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έφυγαν οριστικά οκτώ παίκτες, το επόμενο βήμα για Κατελάρη

Ομόνοια: Έφυγαν οριστικά οκτώ παίκτες, το επόμενο βήμα για Κατελάρη

Στο κεφάλαιο νέος προπονητής είναι επικεντρωμένη η προσοχή στην Ομόνοια. Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου ο Νεόφυτος Λάρκου ψάχνει τον διάδοχο του Ελλαδίτη προπονητή. Όπως ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου η διαδικασία πρόσληψής προπονητή βρίσκεται στα αρχικά της στάδια, ενώ δεν έχει τεθεί χρονοδιάγραμμα.

Για πρώτη φορά λέχθηκε δημόσια ότι αποχωρούν οριστικά οκτώ ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Λόρα, Σοάρες, Λοέ, Βύντρα, Εντρένα, Γκαφούρ, Ατζαγκούν και Ζίβετς. «Έχει ήδη ενημερωθεί ο Λόρα ότι δεν υπάρχει πρόθεση από την ομάδα μας για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο δανεισμός του Ατζαγκούν έχει ολοκληρωθεί. Δεν αναμένεται να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Βύντρα και τον Άλεξ Σοάρες. Επίσης έχουν ενημερωθεί πως δεν βρίσκονται στα πλάνα ο Λοέ, ο Γκαφουρ, ο Εντρένα και ο Ζίβετς», ήταν η τοποθέτηση του Ανδρέα Δημητρίου στον ΣΠΟΡ FM.

Για το θέμα Κατελάρη επεσήμανε ότι εάν η Ομόνοια δεχθεί πρόταση παραχώρησής του που να ικανοποιεί τότε θα πωληθεί. «Είναι κοινή φιλοσοφία της ομάδας, παίκτες των οποίων το συμβόλαιο ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο ή λιγότερο, να τους προτείνεται πρόωρη επέκταση του συμβολαίου. Σε αυτή την κατηγορία είναι και ο Φάνος Κατελάρης με τον οποίο δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό να επέλθει συμφωνία. Εάν η Ομόνοια δεχτεί πρόταση που να την ικανοποιεί τότε υπάρχει η πιθανότητα να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής. Αυτό είναι που ισχύει μέχρι σήμερα που μιλάμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ