aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Mετεγγραφές που θα φέρουν χαμόγελο

Oμόνοια: Mετεγγραφές που θα φέρουν χαμόγελο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο κόσμος της Ομόνοιας μπούχτισε από λόγια τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα τέτοια εποχή. Ο Παπασταύρου και οι συνεργάτες του το γνωρίζουν και δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν συνέχεια στο ίδιο σκηνικό για άλλο ένα καλοκαίρι. Αυτό που θα θελήσει να κάνει η εταιρεία είναι, να κερδίσει τον κόσμο με τον επαγγελματισμό της και η ομάδα με την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έβαλε το χέρι στην τσέπη για να διώξει τους έξι ο Παπασταύρου

Την ίδια ώρα, ο Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς, είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων. Γνωρίζει από ποια σεζόν προέρχεται η Ομόνοια και έχει θέσει ως προσωπικό στοίχημα να κερδίσει τον κόσμο της ομάδας με τη δουλειά του, τις επιλογές του και το αγωνιστικό προφίλ που θα παρουσιάσει το «τριφύλλι» στη νέα σεζόν. Φρόντισε να μάθει πριν καν έλθει στην Κύπρο, για το εκτόπισμα της Ομόνοιας, ενώ ενημερώθηκε και για την πορεία των τελευταίων χρόνων.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Ντα Σίλβα και ο Σαντίκ

Γι’ αυτό και θα επιδιώξει να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, που θα συμβαδίζει με το DNA της Ομόνοιας. Σαφώς αυτό που τον απασχολεί είναι το γεγονός ότι, θα κληθεί να «χτίσει» μια ομάδα από το μηδέν, με πολλά νέα πρόσωπα, όμως έδειξε με το «καλημέρα» πως έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Αυτό που θα επιδιώξει, όπως πληροφορούμαστε, είναι να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα συνδυάζει ποιότητα, εμπειρία και ταλέντο. Βάσει αυτού θα κινηθεί για τις επιλογές ποδοσφαιριστών. Γι’ αυτό και οι μετεγγραφές ποδοσφαιριστών που θα γίνουν, πέρα από το ότι θα έχουν ποιότητα, κάποιοι θα έχουν την εμπειρία και άλλοι θα είναι πιο νεαροί και ταλαντούχοι.

Όσον αφορά στις προσθήκες που θα γίνουν, κάποιες αποφάσεις θα τις λάβει μόνος του αφού αυτός έχει το πρόσταγμα για το «χτίσιμο» της ομάδας. Ωστόσο, δεν είναι δογματικός και οι κινήσεις θα γίνουν από κοινού με τον προπονητή. Ο Ισπανός παρουσιάζεται αποφασισμένος να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα με την «πρώτη», παρά τις δυσκολίες που εμπεριέχει το εγχείρημα για «χτίσιμο» από την αρχή.

Οι μετεγγραφές που θα γίνουν, κάποιες θα φέρουν χαμόγελα στον κόσμο αφού θα πρόκειται για ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας αλλά θα είναι κι άλλες που δεν θα κάνουν θόρυβο. Όχι γιατί δεν θα πρόκειται για καλούς παίκτες (θα κριθούν στο γήπεδο) αλλά γιατί θα είναι άγνωστοι. Αρκετοί θα προέρχονται από τη Β’ Ισπανίας, ένα δυνατό και πολύ καλού επιπέδου πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ