aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με τον δωδέκατο παίκτη σε μεγάλα κέφια

Ομόνοια: Με τον δωδέκατο παίκτη σε μεγάλα κέφια

Οι οπαδοί της Ομόνοιας, με την προσέλευσή τους μπαίνουν για τα καλά στη μάχη της διάκρισης.

Με τον… καλύτερο της παίκτη σε μεγάλα κέφια θα παραταχθεί η Ομόνοια, στην αναμέτρηση απέναντι στην Πάφος FC. Ο δωδέκατος παίκτης, ο κόσμος της, ήταν πάντοτε ισχυρό όπλο και αναμένεται ότι την Κυριακή θα έχει έντονη παρουσία. Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η προσέλευση οπαδών του «τριφυλλιού» θα είναι μια από τις μεγαλύτερες στην τρέχουσα περίοδο.

Η ικανοποίηση από τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, σε συνδυασμό με την ενδυνάμωση της πίστης και της αυτοπεποίθησης, έχουν επαναφέρει τη δυναμική που αρμόζει στο εκτόπισμα του συλλόγου. Οι οπαδοί, βέβαια, δεν παίζουν ποδόσφαιρο, αλλά ενισχύουν την προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών. Με πρώτιστο ζητούμενο για όλους, τους τρεις βαθμούς. Η νίκη θα αυξήσει τη διαφορά από την παφιακή ομάδα στο +5 και ταυτόχρονα, θα σμικρυνθούν οι διαφορές με ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά.

Η Ομόνοια είναι καλό φεγγάρι, η διακοπή χαρακτηρίστηκε ως χρήσιμη και ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να δώσει συνέχεια απ’ εκεί που έμεινε η ομάδα του στο ντέρμπι «αιωνίων». Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα περιμένει μέχρι αύριο για να διαπιστώσει ποιοι είναι ετοιμοπόλεμοι για το αρχικό σχήμα. Οι προβολείς πέφτουν στον Σεμέδο, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα κι ενδέχεται να είναι στην αποστολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ